Een postkaart met foto als gastenboek of bedankje voor je huwelijksgasten

De guest box met daarin 100 exemplaren van een gepersonaliseerde postkaart met foto kan je voor verschillende toepassingen gebruiken. Je kan je huwelijksgasten bijvoorbeeld een tekstje laten schrijven op zo’n originele postkaart met foto in plaats van een klassiek gastenboek te voorzien. Daarvoor kan je de guest box op een centrale plaats in de feestzaal neerzetten of je kan ook de kaartjes vooraf klaarleggen op de tafels zodat men zeker niet vergeet om een wens, gouden raad of bedankje neer te pennen.

Een persoonlijke postkaart met foto laten maken? Slim gezien!

Ook om je gasten na je huwelijk te bedanken voor hun aanwezigheid (en de vele toffe trouwcadeaus) is deze postkaart met foto een bijzonder handig hebbeding. Of waarom deze gepersonaliseerde ansichtkaarten met foto niet als kerstkaartje versturen? Dat kan uiteraard ook.

Ook de verpakking van je postkaarten mag gezien worden

We gaan je originele postkaarten heus niet zomaar in een papiertje wikkelen en zo aan je overhandigen. In tegendeel! Je foto postkaarten worden verzameld in een elegant houten kistje. Je kan dit dan met gepaste trots bovenop je dressoir kast zetten.

De houten box is een kunstwerkje op zich, want op het deksel straalt je mooiste trouwfoto in full colour druk. Heb je al je postkaarten met foto verstuurd? Dan zal je dit houten kistje met plezier blijven gebruiken om andere spulletjes in op te bergen.

Praktische weetjes over de guest box

• Keuze uit verschillende papiersoorten en matte of glanzende afwerking
• Standaard uitvoering: gepersonaliseerd houten kistje met foto opdruk op het deksel met 100 identieke postkaarten.
• Extra guest boxen of enkel afzonderlijke postkaarten bijbestellen mogelijk op aanvraag
• Mogelijkheid om op achterzijde een bijkomende tekst te laten drukken

Tip

Je kan deze ansichtkaarten met foto nóg persoonlijker maken door een originele postzegel met eigen foto te bestellen bij BPost. Ook hiervoor kan je bij Posi-Tief terecht, ik ontwerp en bestel dit graag voor jou!!

Menu