Mooie Bedankingskaartjes van Huwelijk

Dankkaarten of bedankingskaartjes mag je zeker niet vergeten te voorzien. Het is nu eenmaal traditie en een beleefde gewoonte om je gasten na het trouwfeest te bedanken voor hun aanwezigheid, ontroerende berichten en cadeautjes.

Vergeet je bedankingskaartjes niet!

Door je eigen foto’s in de bedankingen te verwerken, geef je ze niet enkel een persoonlijke toets waardoor het thema van je trouwfeest consequent gevolgd wordt, het is ook meteen een leuk aandenken voor je gasten. Wedden dat je persoonlijke dankaartjes nog wel een tijdje op hun buffetkast of aan de frigo zullen prijken?

Bij Posi-Tief heb je altijd unieke dankkaartjes!

Door je mooiste trouwfoto’s in de bedankingskaartjes te verwerken, zijn deze dankkaarten altijd uniek. En we maken ze ook helemaal zoals jij ze wil, want jij kiest welke foto’s we voor de dankkaarten selecteren. Ook heb je de keuze uit een uitgebreid gamma aan mogelijkheden voor lay-out, stijl en formaat.

De keuzes en beslissingen zijn aan jou. Ik adviseer je wel hier en daar om niet alleen mooie, maar ook praktische dankkaartjes te maken. Zeker over het formaat denken we samen best even op voorhand na. Als je immers een formaat kiest dat binnen het postformaat valt, kan je zo ook de verzendingskosten beperken tot het minimum. En bij Posi-Tief hebben we gelukkig een breed gamma aan bijzondere en opvallende of minder opvallende enveloppen. Dus vinden we vast een envelop die perfect aansluit bij je bedankingen.
In mijn eigen fotolabo vervaardig ik je eigen dankkaart. Alles wordt tot in detail bekeken zodat je een pracht exemplaar zal ontvangen. Met mijn kennis van de meest gesofisticeerde afdrukmogelijkheden kan ik je dat ook garanderen. Ik investeer steevast in de meest vooruitstrevende technieken.

Posi-Tief bedankt jou als je voor ons kiest als trouwfotograaf, maar de gasten bedanken voor hun aanwezigheid met persoonlijke bedankingskaartjes, dat kan alleen jij!

Menu