contact formulier

WhatsApp ons meteen!

Bedankt voor het surfen. Neem je contact op?

Als je op deze Sven Soetens contact pagina bent beland, is de kans groot dat je al even aan het lezen bent op onze site en wat foto’s hebt bekeken. En daar willen we je eerst en vooral voor bedanken.

Intussen heb je vast al een beeld van hoe we werken en hoe belangrijk het voor ons is om meer te doen dan gewoon maar foto’s nemen. Bij Posi-Tief kiezen we immers resoluut voor onze aparte werkwijze van emotionele journalistiek en gaan we steevast voor trouwfoto’s met een tikkeltje extra.

Ben je overtuigd van de meerwaarde van huwelijksfotografie door een professionele en award winning fotograaf Sven Soetens en ben je benieuwd naar de tarieven voor huwelijksfotografie of wil je toch een klein woordje extra uitleg? Aarzel dan niet en contacteer ons!

Vergeet je zeker niet om tijdig je trouwdatum door te geven zodat we onze agenda al even kunnen checken?

Contacteer Huwelijksfotograaf Sven Soetens

Onze contact gegevens:

Posi-Tief fotografie | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene
Mob: 0475-30.30.82.

Om een persoonlijke service te verlenen werken we enkel op afspraak, ook mogelijk op avonden van maandag t/m vrijdag
BTW: BE0862.758.778

Wat is Sven Soetens werkterrein?

Overal in België en Nederland komen we ter plaatse om je trouwreportage te shooten. Zowel voor de loveshoot, het trouwfeest zelf als het avondfeest verplaatst Sven Soetens zich naar jouw locatie. We volgen je overal. Laat dus weten waar en wanneer je trouwt, want verplaatsing is geen probleem maar de datum leg je best goed op voorhand vast. Je bent immers niet de enige die droomt van een huwelijksreportage door topfotograaf Sven Soetens.

huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen, huwelijksfotograaf Antwerpen, huwelijksfotograaf West-Vlaanderen,
huwelijksfotograaf Vlaams Brabant, huwelijksfotograaf Limburg

Menu