Menu

Trouw fotografie voor Cindy & Franky

Cindy & Franky wilden graag  een speciale stijl voor hun trouw fotografie, logisch dat ze dan bij mij terecht komen.  🙂

trouw fotografietrouwfotograafiehuwelijksfotografiehuwelijksfotograaftrouw fotografietrouwfotografiebruid fotografietrouw fotobruidsfotografietrouw fotografiefoto huwelijkfotografie bruidtrouwfotofotografie_15fotografie trouwtrouwfotograaftrouw-fotograaftrouwfotografietrouwfototrouwfoto

trouw fotografie starten in Temse

Het zijn vroege vogels, die Franky en Cindy. Al om 8u werd ik verwacht om de getting ready te fotograferen. En het was al een drukke bedoening. Haar en make up werd gedaan in het busje voor de deur, leverancier van ballons zeulde rond met, jawel, ballonnen. De dame van de bruidswinkel kwam bruid Cindy helpen bij het aankleden en nadien ook dochter Xiliana. De hele familie stroomde toe en dan, uiteindelijk het moment suprême: de intrede van  Franky met een limo van Pauwels. Tijd om er echt in te vliegen, met z’n allen richting gemeentehuis van Temse!

JA zeggen in gemeentehuis

Cindy en Franky zouden enkel een burgerlijke dienst hebben. De dienst was kort en krachtig en de nabije familie was er getuige van toen de ringen uitgewisseld werden. Bij het buiten komen van het gemeentehuis was de rijst ook net iets te overvloedig aanwezig, zoals wel zichtbaar is op de foto’s 😉

ook familiefoto’s tijdens de trouwreportage

Nadien trokken we met z’n allen naar de Zaat waar we aan de oevers van de Schelde heel wat familiefoto’s genomen hebben.

eten in een bruine kroeg

Tegen die tijd begonnen de magen te knorren en trok het gezelschap naar Sombeke waar Cindy en Franky in een gezellige bruine kroeg iedereen op een broodje trakteerden. Met een volle maag konden we ertegenaan voor de locatieshoot die daarna gepland was.

locatieshoot in Hof Ter Saksen

Hof ter Saksen heeft heel wat te bieden voor trouw fotografie, aangezien ik er geregeld kom is het steeds een uitdaging om een nieuw plekje te zoeken zodat ik telkens naar huis kan gaan met een heel leuk en origineel beeld voor mijn koppel.

Tijd voor receptie en party!

Van fotoshoots krijgt een mens al eens dorst. Nadat we ons een uurtje hadden uitgeleefd in Hof ter Saksen was het tijd om de dorstigen te laven. samen met het koppel sprongen we de limo in en reden een leuke feestnacht tegemoet.

Cindy, Franky en Xiliana, jullie schitterden op jullie dag en ook op de foto’s. Ik wens jullie heel veel liefde en geluk samen!

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required