Menu

huwelijksfotografie voor superkoppel

Dit superkoppel wist heel goed wat ze voor hun huwelijksfotografie wilden. Niet onlogisch dat ze dan voor mij kozen!!

huwelijksfotograafhuwelijksfotograafhuwelijk fotograafhuwelijk fotograaffotograaf huwelijkfotograaf huwelijkfoto huwelijkfoto huwelijkfotografie huwelijkfotografie huwelijkhuwelijksfotografiehuwelijksfotografiebruidsreportagebruidsreportagebruid reportagebruid reportagereportage trouwreportage trouwreportage bruidreportage bruid

Huwelijksfotografie in hun eigen straat

Ik werd verwacht bij het koppel pas nadat zij wettelijk getrouwd waren. Voor het gemak werd ik verwacht in de straat waar zowat de hele familie woont.
Die dag kon ik dus makkelijk hoppen van bruid naar bruidegom.  Het is altijd leuk om van beiden de stressy momentjes te kunnen vastleggen tijdens het klaarmaken. Bij de bruid was er meer volk aanwezig: terwijl iedereen genoot van een glaasje bubbel werden alle dames onder handen genomen. De jongste dame van het gezelschap speelde intussen braafjes met opa.
Nadat zij helemaal klaar was, vertrokken we samen richting kerk: het was pas bij haar intrede dat de bruidegom een eerste blik mocht werpen.

Kerkelijk huwelijk in Erps-Kwerps

De vlotte pastoor zorgde voor een aangename, maar dankzij de voorlezers toch voor een emotionele dienst. Dochterlief volgde alles  mee terwijl ze hopte van tante naar oma, opa of een ander familielid. Bij de uittrede werd het koppel verrast door een massa kinderen: de bruid baat immers samen met haar getuige een kinderdagverblijf uit. Uiteraard wilden zij allemaal zien hoe zij vandaag straalde.

Locatiefoto’s in een spookhotel

Nabij het Vrijbroekpark liggen de grondvesten van wat ooit een hotel had moeten worden. Nooit is men verder geraakt dan de eerste verdieping. Toen de bruid me vroeg wat ik van deze locatie vond, deed ik spontaan een vreugdedansje. Helemaal mijn ding!!
Het was een koude dag maar soms kwam de winterzon toch piepen. Ideale belichtingsmoment denk ik dan. Ja ik ben een belichtingsfreak! Zo’n bouwvallig hotel heeft dus echt wel een enorm potentieel om fantastische locatiefoto’s te maken. Ik had me nog uren kunnen uitleven op deze plek. Spijtig dat de tortelduifjes achteraf nog een feestje wilden bouwen 😉

Party in een luchtverkeerstoren

Het avondfeest ging door in de hoogste verdieping van het Van Der Valk Hotel nabij Zaventem, waar de feestzaal van buiten lijkt op een luchtverkeerstoren. Altijd fijn om hierin te kunnen werken. Na een culinaire verwenning, enkel speeches en een prachtige bruidstaart, werd het dan tijd voor de openingsdans. Het werd een heel speciaal feestje, zo net voor de kerst.

Lieverds, jullie hebben al heel wat meegemaakt. Een ongeluk bracht jullie grote geluk in het leven: anders zou je elkaar nooit ontmoet hebben. Laat vanaf nu alleen jullie leven nog gelukkiger worden. Bedankt dat ik jullie huwelijksfotografie mocht verzorgen.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required