fbpx
Menu

huwelijksfotograaf Vlaams Brabant voor Britt & Johan

Britt & Johan kozen zeer bewust voor een a-typisch huwelijk. Dat zij voor mij kozen als huwelijksfotograaf Vlaams Brabant was eigenlijk heel logisch.

huwelijk fotograafhuwelijksfotograaffoto huwelijkbruidsfotografiefoto huwelijkhuwelijksfotograaf vlaams brabanthuwelijksfotograaf vlaams brabanthuwelijksfotografiefoto huwelijk

Aarschot, place to be als huwelijksfotograaf Vlaams Brabant

Britt & Johan woonden nog niet zo heel lang in hun huis. Zij kozen er voor om gewoon samen zich klaar te maken voor hun grote dag.  Hun ouders en andere familieleden werden meteen op het burgerlijke huwelijk verwacht.
Tijdens de voorbereidingen tekende ik wel present. Het was grappig vast te stellen dat er in het huis geen spiegels aanwezig waren. Zo kort wonen Britt en Johan dus in hun stulpje :-). Eventjes de weerspiegeling in de oven checken, dacht Johan, dat werkt net zo goed!
In Aarschot trouw je niet gewoon op het gemeentehuis, maar in een nabijgelegen koetshuis. Toen Britt & Johan daar aankwamen, wachtte de schepen hen op en maakte er een mooie dienst van.

En meteen eindbestemming

Meteen na het burgerlijk huwelijk, reden we naar het Kasteel van Nieuwland waar we de rest van de dag zouden vertoeven. Eerst maakten we de locatiefoto’s terwijl de meeste mensen stilaan aankwamen voor de ceremonie, ingeleid door de Broeders van de Goede Herder. Wat kan er mooier zijn dan in een mooie tuin tijdens een nazomerse dag je JA-woord geven? Hun gelofte aan elkaar was ook heel ludiek en speels.
Meteen na de ceremonie werd iedereen uitgenodigd voor een uitgebreide receptie. Om de sfeer er in te houden, had Johan  zowaar een authentieke jukebox gehuurd. Elke gast mocht zijn eigen favoriete plaatje uitkiezen.
Na de receptie maakten we nog even in het kasteel enkele foto’s waarna zij samen met de dichtste familie van een heerlijke maaltijd genoten.

Britt & Johan: ik genoot zo van de kleine dingen die jullie echt belangrijk vinden tijdens jullie dag. Bedankt dat ik jullie huwelijksfotograaf Vlaams Brabant mocht zijn.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required