fbpx
Menu

huwelijksfotograaf Turnhout: huwelijk Nathalie en Jan

huwelijksfotograaf turnhouthuwelijksfotograaf turnhouthuwelijksfotograaf turnhouthuwelijksfotograaf turnhouthuwelijksfotograaf turnhouthuwelijksfotograaf turnhoutNathalie en Jan leerden me kennen op de huwelijksbeurs in Antwerpen, vorig jaar in oktober. Ze waren zo enthousiast dat ze graag vanuit Turnhout kwamen om me vast te leggen voor hun dag.
Tijdig vertrekken was mijn gedachte, want als huwelijksfotograaf  is het einde van de wereld niet, maar toch een klein uurtje rijden als je niet wil geflitst worden. We waren dan ook ruim een half uur te vroeg, maar ik wou niks missen. De dag begon zonnig, dan een spatje regen: typisch Belgisch zullen we maar denken. Het burgerlijk huwelijk werd voltrokken op het Stadhuis van Turnhout, jaja daar waar de markt op zaterdag doorgaat. Gelukkig had Jan alles geregeld en een extra parkingkaart voorzien, bedankt daarvoor. Zus Sophie gidste me perfect tot daar, beter dan mijn ingebouwde GPS 🙂

Huwelijksfotograaf Turnhout in feestzaal Den Eyck

Na de burgerlijke trouw trokken we naar Kasterlee, feestzaal Den Eyck. Prachtig kader voor de familieshoot en nadien een dienst in één van de zalen. Het was fijn de maitre Joris nog es te zien: jaren geleden hebben we ook zijn huwelijk gefotografeerd. De bezinning was ronduit fantastisch: mooie teksten gebracht door familie en vrienden, zo leer je het koppel snel kennen en krijg je’t wel es lastig bij scherpstellen (vanwege de traantjes in de ogen).
Nadien terug richting Turnhout om in een vervallen pand pakkende foto’s te maken. Kleine maar sublieme plaats: I like!! Soms was de tijd wat krap, maar de mooie huwelijksfoto’s zijn gemaakt.
Snel terug naar Den Eyck voor de receptie en nadien naar mijn collega-fotografen in Geel om enkele vergrotingen te laten ontwikkelen, want Jan en Nathalie wilden hun ouders dezelfde avond nog verrassen met een mooie ingekaderde foto. Opdracht volbracht als huwelijksfotograaf Turnhout, hoewel ik één kader zonder glas moest afleveren: in de snelheid had ik het glas toch wel laten vallen zeker 🙁

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required