fbpx
Menu

huwelijksfotograaf Lochristi voor Katrien & Lieven

Katrien was helemaal wild geworden van mijn beelden bij een eerste bezoek aan mijn website. Als creatieveling zag zij meteen op welke manier ik een huwelijk tracht weer te geven. Het was dan enkel aan Lieven om te beslissen of ik hun huwelijksfotograaf Lochristi mocht zijn.

steendorp fort

Starten als huwelijksfotograaf Lochristi

Toen ik ’s ochtends onderweg was naar hun huis, overliep ik in mijn hoofd ons allerlaatste gesprek nog eens. Meteen besefte ik wat een mooie dag me te wachten stond: Katrien & Lieven waren zo open tijdens hun gesprek en voor mij was het overduidelijk dat zij elkaar heel graag zien. Ik kreeg spontaan een glimlach op mijn gezicht omdat ik wist dat ik van hen de volledig vertrouwen zou krijgen.

Ik arriveerde quasi samen met de make-up artist. Tijdens de opmaak kwamen ook de ouders en broer van Katrien toe. De trouwjurk werd aangetrokken en iets later arriveerde ook Lieven. Het was nog even wachten tot de laatste getuige er ook zou zijn en dan kwam Katrien onder muzikale begeleiding van de bruiloftmars van de trap. Hoe zij naar elkaar keken, was betoverend. Na een drankje vertrokken we dan richting gemeentehuis.

getting ready

getting readyfirst look

first lookfirst looktrouwboekethuwelijksboeketparents

huwelijk

Gemeentehuis Lochristi

Als inwoner van Lochristi kan je maar geluk hebben om in het mooie gemeentehuis met bijhorende trouwzaal te mogen trouwen. Na de ceremonie wordt er zelfs nog een drankje aangeboden. Het was echter snel tijd om richting Steendorp te rijden voor de locatieshoot.

gemeentehuishuwelijksfotograaf lochristi

uittrede gemeentehuislocatieshoot in een oud fort

Ceremoniemeester Dirk Van Bogaert had voor een exclusieve locatie gezorgd: het oude fort van Steendorp. Je kan dit niet zomaar bezoeken, alles dient vooraf aangevraagd te worden. Ondanks ik al 20 jaar huwelijksfotograaf ben, was dit de eerste keer dat ik hier foto’s zou nemen. In één woord: WAUW, helemaal mijn ding: pure wildgroei natuur, oude donkere gangen, vervallen gebouwen. Hier kon ik me helemaal uitleven.

fort steendorphuwelijksfotograaf lochristiKerkdienst als hoogtepunt

Lieven leerde Katrien kennen als zijn lerares orgel. Katrien is professioneel organiste en wilde absoluut een kerk met goede akoestiek. Met de OLV-kerk van Sint-Niklaas in de buurt was de keuze dan ook snel gemaakt.
De ganse dienst stond in teken van muziek, hun gezamenlijke passie. Onder begeleiding van afwisselend orgel, viool en trompet verzorgde het koor hun muzikale dienst. Niet dat ik een echte kenner ben van klassieke muziek, maar ik vond het adembenemend.

stress bruidviool huwelijktrouwringenbruidskinderenOLV kerkEindbestemming: Lozen Boer

Bij aankomst aan de feestzaal De Lozen Boer stond de maître ons al op te wachten. We zouden nog snel de nodige familiefoto’s maken. Veel tijd hadden we niet want de receptie, diner en avondfeest volgden allemaal snel op elkaar.

huwelijksreceptieintrede bruispaarhuwelijksspeechopeningsdanshuwelijkspartyhuwelijkspartyhuwelijksparty

Katrien & Lieven, het was heerlijk om jullie huwelijksfotograaf Lochristi te mogen zijn. Ik heb genoten van zowel kleine als grote dingen tijdens jullie mooie dag. If music is the food of love, play on…

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required