fbpx
Menu

huwelijksfotograaf Hamme voor Chantal & Kevin

Chantal & Kevin lieten me een dag huwelijksfotograaf Hamme zijn. Het was een prachtige zonnige dag, lekker relaxt met een toffe bende.

huwelijksfotograafhuwelijk fotograaffotograaf huwelijk hammebruidssfotograaf hammehuwelijk fotograaffotograafhamme huwelijkhuwelijksfotograafhuwelijksfotograaffotograaf trouwhuwelijksfotograafhuwelijksfotograafhuwelijksfotograaf hammehuwelijksfotograafhuwelijksfotograaf hammehuwelijksfotograaf-hamme_16huwelijksfotograaf hammehuwelijksfotograafhuwelijksfotograafhuwelijksfotograafhuwelijksfotograaf

Waar start je als huwelijksfotograaf Hamme?

Het zou een korte maar krachtige dag worden: ik werd pas verwacht in Chantal & Kevin’s stek om 13u, waar, toen ik aankwam, Chantal lekker op terras, in het zonnetje aan het genieten was van haar opmaak. Haar zoon Michael was de helpende allrounder van dienst.
Stilaan dropen een aantal familieleden toe die Chantal zouden helpen om in haar kleedje te stappen. Zodra dat gebeurd was, zou ik alvast mijn auto aan de feestzaal gaan parkeren en met een bus van LPP en samen met bruidegom Kevin en hun zoontje Seppe, alsook al de andere familieleden terugkeren naar hun huis.
Toen de bus recht voor de deur stopte, sprong Chantal aan boord en zetten we koers richting gemeentehuis.

Zeg JA tegen de burgemeester

Tijdens de burgerlijke plechtigheid werden ook de ringen uitgewisseld onder het toeziend oog van de ganse familie. De ringen werden aangebracht door het metekindje van Chantal. Gelukkig is Seppe kind-aan-huis bij oma, want die zorgde er geweldig voor dat Seppe rustig bleef. Na de uittrede werd iedereen nog verwend door een ijsje van Foubert.

Mira brug: de ideale locatie voor familie- en locatiefoto’s

De Mirabrug is zeker geen onbekende locatie voor mij, je kan er fantastische foto’s maken. Waar echter niemand weet van had, is dat net op deze dag er ook een grote wielerwedstrijd gepland stond. Onze alerte chauffeur slalomde echter zijn bus tussen alle mobilhomes om de eindbestemming te halen, zo konden we toch eerst familiefoto’s maken om nadien op dezelfde locatie met het koppel aan de slag te gaan. We deden nog een tweede stop aan: het park van Hamme, waar de kinderen zich konden uitleven in de speeltuin terwijl we in alle rust nog enkele leuke momenten vastlegden.

 Einddoel: De Zouaaf

Uiteindelijk werd iedereen netjes terug afgezet aan de Zouaaf, waar de kids verder konden springen in het springkasteel, terwijl alle gasten konden genieten van een verfrissende receptie.

Chantal & Kevin, ik heb enorm genoten van jullie dag. Jullie kunnen zo mooi genieten van de kleine dingen in het leven, dat maakt jullie groots!! Bedankt dat ik jullie huwelijksfotograaf Hamme mocht zijn.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required