Menu

Inge & Jan hebben niet lang naar hun huwelijksfotograaf gezocht!

Inge & Jan hebben elkaar op een wel heel speciale manier gevonden. Ik hou er wel van om samen te werken met mensen met een bijzonder verhaal. In hun zoektocht op welke manier hun huwelijk moest vastgelegd worden, waren zij dus ook op zoek naar een bijzondere aanpak van fotografie en hebben dus niet lang naar hun huwelijksfotograaf gezocht.

Inge & Jan kozen er heel bewust voor om enkel hun huwelijksdag te laten vastleggen. De geposeerde locatiefoto’s lieten ze graag passeren. Wettelijk hadden zij vorig jaar hun JA-woord al gegeven. Op hun trouwdag was het mijn taak om de getting ready, de mooie viering en hun avondfeest vast te leggen.

huwelijksfotograaf gezochtLichtervelde, here we come!

Tijdens ons laatste gesprek vertelden ze me welke waters zij al doorzwommen hadden. Al heel snel voelde ik aan dat het een fantastisch dag zou worden van twee mensen die écht van elkaar houden. Een mooie begin om als huwelijksfotograaf zo aan je “werk”dag te mogen beginnen. Om 16u werd ik bij hen thuis verwacht. Beiden straalden puur geluk uit. Er was dan ook zo naar deze dag uitgekeken. Eerst maakte Jan zich in alle rust klaar. De nichtjes van Inge kwamen tussentijds toe om Inges haar mooi in te vlechten. Nadien trok Inge dan haar leuke korte jurk aan en was iedereen klaar om naar de viering te vertrekken.

getting readyklaarmaken huwelijkgetting readygetting ready huwelijk

Avonddienst werd huwelijksviering

Aangezien het koppel er voor gekozen had om meteen na de viering met zijn allen af te zakken richting feestzaal om heerlijk te tafelen, werd er geopperd om rond 17u te trouwen. De dienstdoende priester stelde echter voor de  zaterdagavonddienst een half uurtje te vervroegen en beiden te combineren. Het bleek een geslaagde combo te zijn. Het koor waar zij beiden lid van zijn, vrolijkte de ceremonie extra op. Hoogtepunt was dat zij ook zelf een lied brachten. Tijdens de viering was het zo mooi om te zien hoe 2 mensen zo van elkaar kunnen houden.
Na de uittrede gingen we dan te voet naar  feestzaal De Burersgilde.

regen huwelijkuittrede huwelijkhuwelijksvieringkoor huwelijk

Vraagje: Waarom hebben ze zo ver hun huwelijksfotograaf gezocht?

Tijdens het diner kon ik mijn roots als Antwerpenaar blijkbaar niet verstoppen. Ik begaf me dan ook naar het middelpunt van West-Vlaanderen 🙂  Meermaals werd me gevraagd waarom zij tot in Antwerpen naar hun huwelijksfotograaf gezocht hebben. Als ik dan aangaf dat zij kozen voor mijn journalistieke manier van fotografie, werd iedereen nog nieuwsgieriger.
Tijdens het heerlijke diner, gaven de nichtjes het allerbeste van zichtzelf tijdens hun act. nadien zetten Inge & Jan dan de party in gang met hun openingsdans. Het werd een geweldige party!!

kids huwelijkbruid en kindhuwelijk speechhuwelijk speechhuwelijksfeesthuwelijksfeesthuwelijksfeestopeningsdanshuwelijksfotograaf gezochthuwelijkspartyhuwelijkspartyhuwelijksparty

Inge & Jan, ik heb genoten van jullie openheid, van jullie oprechtheid en eerlijkheid. Waarom jullie zo ver naar jullie huwelijksfotograaf gezocht hebben, zal, nu het album al zo vaak bekeken werd, voor iedereen wel duidelijk zijn 🙂 Bedankt dat ik jullie mooie dag mocht vastleggen.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required