fbpx
Menu

huwelijksfotograaf Den Eyck voor Larissa & Gianni

Larissa & Gianni zijn nog een jong koppel, maar weten heel goed wat zij willen. Na het bekijken van mijn portfolio beslisten ze meteen dat ik hun huwelijksfotograaf Den Eyck mocht zijn.

huwelijksfotograaf

De Kempen als startlocatie: altijd een beetje terug naar de natuur

Mijn dag begon heel vroeg: ik werd namelijk al om 8u. in Merksplas verwacht. Geen idee hoe het komt, maar de Kempen geven me altijd een natuurgevoel. Vandaar dat ik extra blij was om het huwelijk van Larissa & Gianni te mogen vastleggen.
Ik kwam aan bij hun prachtig gerenoveerde huis. Daar trof ik Larissa aan terwijl de make-up artist de laatste hand legde. Larissa genoot duidelijk van haar moment. Even later kwam mama aan en hielp met de bruidsjurk. Nadat alles strak op zijn plaats zat, stond Gianni al te popelen om zijn prachtige toekomstige te bewonderen. Het werd een eerste bijzondere emotionele moment. Nadien genoten zij, samen met de suite, in hun al even prachtige tuin van een broodje en een glaasje champagne.

getting readygetting readyfirst lookfirst lookbruidstuinhuwelijksfotograaflet's do it!

Trouwen in Merksplas

In 2 super deluxe limo’s van Tripp Limo werd de ganse suite naar het gemeentehuis gebracht. Daar stond de burgervader het koppel buiten op te wachten. Na een korte ceremonie vroeg hij hen het JA-woord aan elkaar te geven zodat zij even later als man & vrouw het gemeentehuis verlieten. Op slechts enkele honderden meters verder werd ondertussen de kerk helemaal in gereedheid gebracht.
De mooi versierde kerk was onze verblijfplaats voor het komende uur, waar Larissa & Gianni op een heel persoonlijke manier elkaars JA-woord graag ontvingen.

bruidegomgemeentehuis merksplastrouw merksplaskerk trouwkerk trouwhuwelijk kerkyou may kiss the bridehuwelijkszegenhuwelijk kerkkerkelijk huwelijkhuwelijk kerk

Locatiefoto’s in De Kolonie

Na een korte tussenstop waar de traditionele familiefoto’s gemaakt werden, waren Larissa & Gianni helemaal klaar om de locatiefoto’s te laten vastleggen. Zij kozen voor een ongedwongen wandeling in De Kolonie: een natuurdomein in de idyllische Kempen. Nadien stopten we nog even bij een aantal zwaar vervallen arbeiderswoningen waar ik helemaal uit de bol kon gaan.

huwelijksfotograafhuwelijksfotograaffotograaf huwelijkfotograaf huwelijk

Huwelijksfotograaf Den Eyck aan het werk

Nadien vervoegden we de suite die al even in Salons Den Eyck vertoefden. Al de genodigden werden verwend met een rijkelijk buffet. Tussendoor oefenden Larissa & Gianni nog een laatste keer hun spectaculaire openingsdans en nadien barstte de party los.

huwelijksfotograaf den eyckLarissa & Gianni, jullie dag werd een dag vol zonnestralen. Laat elke straal voor altijd in jullie huwelijksleven binnenkomen. Bedankt dat ik jullie huwelijksfotograaf Den Eyck mocht zijn.

 

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required