fbpx
Menu

Van de kermis tot bij de huwelijksfotograaf Boom

Irina en Machteld: vuurwerk op de kermis

Bij onze eerste besprekingen vertelden Machteld en Irina me het verhaal van hun eerste date. Ze hadden afgesproken op de kermis en blijkbaar sloeg daar de vonk al over. Nu staan ze klaar om samen hun huwelijk aan te gaan en rekenen daarbij op huwelijksfotograaf Boom om dat op de gevoelige plaat vast te leggen.

trouwfotograaf_boom_01trouwfotograaf_boom_02bruidsfotograaf_boom_04fotograaf huwelijk_boom_05fotograaf trouw_boom_06huwelijksfotograaf_boom_07huwelijksfotograaf_boom_08huwelijksfotograaf_boom_09huwelijksfotograaf_boom_10huwelijksfotograaf_boom_11huwelijksfotograaf_boom_12huwelijksfotograaf_boom_13huwelijksfotograaf_boom_14huwelijksfotograaf_boom_15huwelijksfotograaf_boom_16

de dag begon in een schietkraam in Schoten

Ik werd verwacht bij de ouders van Irina in Schoten. Daar “schoot” ik haar getting ready foto’s. Daarna sprong ik de wagen in en ging ik richting Boom. In hun huis was Machteld en ging ik voor de hoofdprijs en “schoot” ik verder wat leuke foto’s!

Hopelijk geen botsauto’s vandaag 🙂

Nadat alles pico bello in orde was gelegd: de haren, kleren en de kragen en dassen, kwam Irina samen het haar familie aan. Iedereen reisde samen met een hele grote bus van The London Bus Ceremony, Iedereen aaaaannn Boooooord en hopelijk zonder botsingen richting het gemeentehuis van Boom!

Het gemeentehuis van Boom, waar sprookjes geschreven worden?

Het is niet de eerste keer dat ik er kom, en de kleine huwelijkszaal van het gemeentehuis van Boom is erg charmant en nostalgisch ingericht. Er hangen heel veel schilderijen van de burgemeesters uit vervlogen tijden. Het deed me een beetje denken aan een romantisch sprookjeshuis.

Machteld en Irina zouden vandaag nog een nieuw sprookje schrijven. Daarvoor hadden ze heel wat vrienden en familie aan hun zijde wanneer ze hun ja- woord aan elkaar gaven.

Na de felicitaties was het tijd voor een eerste groepsfoto. Eerst een brave en daarna een gekke bekken foto!

Spiegelpaleis de Schorre

Nadat de familie allemaal aan boord van de bus was, konden we vertrekken richting de Schorre. Daar hadden we gepland om iedereen van de familie op zijn paasbest te fotograferen.

een mooie ceremonie

De ceremonie werd geleid door een broeder van De Goede Herder . De dienst was persoonlijk ingekleurd en er kwamen mooie woorden van de getuigen en leuk toneelstukje van de neefjes en nichtjes.  Nadat ze hun Ja-woord gegeven hadden trakteerde het gelukkige paar de genodigden op een drankje.

Als huwelijksfotograaf Boom eventjes relaxen in het reuzenrad De Schorre

Eventjes weg van het feestgedruis en samen even op adem komen tijdens de fotoshoot is erg belangrijk. Het is het enige moment van de dag dat het koppel even alleen kan doorbrengen. Enkel ik loop erbij, maar goed, soms ben ik bezig met mijn materiaal of sta ik verder weg, zodat je als koppel elkaar toch intieme dingetjes kan toefluisteren. 😉

Machteld en Irina trokken met mij voor de 2de keer vandaag naar de Schorre. Deze keer was het er erg rustig, geen Tomorrowland of Warmste Week 😉

We zochten wat leuke plaatsjes op waar we leuke en intieme portretjes  konden maken en ook de bus deed even dienst als locatie.

Irina & Machteld, mijn dag als huwelijksfotograaf Boom eindigde bij jullie thuis op terras in alle rust maar ik vermoed dat jullie die avond nog een leuke party hadden. Ik hoop dat jullie huwelijk een echte “droomvlucht” mag zijn, beleef nog veel sportieve en liefdevolle momenten met elkaar en mss tot volgend jaar op de 10 miles 🙂 !

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required