Menu

huwelijksfotograaf Bebronna voor Anke & Ken

Anke & Ken kenden me via het huwelijk van Ellen & Kristof. Ankes’ mama is een collega van Ellen. Zij hadden mijn werk bewonderd en waren meteen overtuigd: ik zou hun huwelijksfotograaf Bebronna worden!

notelaer

Zenuwen troef tijdens de getting ready

In ons laatste gesprek voor het huwelijk vertrouwde Anke me toe dat de zenuwen gespannen waren. Vandaar dat er besloten werd zeker tijdig te beginnen met de getting ready om alle stressmomentjes te vermijden.
Bij mijn aankomst in hun stek in Elversele was haar bruidsmeisje alvast bezig met de make-up. Even later werd haar trouwjurk dan aangetrokken en werd het tijd om de volgende tussenstop te maken.

getting ready huwelijk

getting ready huwelijkgetting ready trouwgetting ready trouwEerst blik vertelt alles

Anke & Ken zouden elkaar ontmoeten in het huis van Ankes’ mama. Bij aankomst in de geweldige Mustang werd papa de gentleman die Anke begeleidde tot bij Ken. Met hun blikjes naar elkaar was elk woord overbodig.
Na een drankje zette iedereen dan aan naar het gemeentehuis van Temse, voor het officiële gedeelte.

eerste ontmoetinghuwelijksfotograaf

 Enkele uurtjes Temse city

Bij het arriveren van het koppel was er duidelijk al heel wat volk afgezakt naar Temse city. De kleine trouwzaal zou zeker uit haar voegen barsten.
Na het JA-woord aan elkaar gegeven te hebben, staken we dan de markt over om met het ganse gezelschap het terras van een plaatselijk café in te palmen.

huwelijk temseja woordhuwelijksringenuittrede huwelijk

lunch in Elversele

Nadat de familiefoto’s aan de dijk in Elversele genomen waren, werd de ganse suite verwend met een heerlijke broodjeslunch. Samen met het koppel verlieten wij tijdelijk de suite: er dienden nog locatiefoto’s genomen te worden.

portrait session wedding

De Notelaer als eerste locatie

Met kasteel de Notelaer als locatie heb je meteen alle troeven in handen: het is in een mooie omgeving gelegen en in het kasteel kan je ook bij slecht weer terecht in een prachtig decor voor onvergetelijke foto’s. Extra voordeel: er is ook een buitenterras, waar we besloten om snel een verfrissende drank te nuttigen tijdens deze warme dag.

mustang huwelijkhuwelijksfotograafhuwelijksfotohuwelijksfoto de notelaerhuwelijksfoto de notelaerhuwelijksfotograf de notelaertrouwfotograaf

Eindbestemming: diner, locatie en party als huwelijksfotograaf Bebronna

We vervoegden de familie in feestzaal Bebronna in Kallo. Deze feestzaal heeft met zijn futuristisch uitzicht en ligging temidden van de haven iets uniek. Op het terras werd de apero opgediend, gingen we in beperkt gezelschap aan tafel en werd er tussen elk heerlijk gerecht nog even rond de feestzaal foto’s gemaakt. Nooit zal ik hun blikken vergeten toen ik hen voorstelde om in de parking enkele foto’s te maken als huwelijksfotograaf Bebronna 🙂 Achteraf vertrouwde Anke me toe dat ze het meest genoten had van de locatieshoot tijdens hun huwelijksdag.
’s Avonds werden dan de partygasten verwacht. Na een verwen dessertenbuffet, zette het koppel dan de openingsdans in, wat meteen het startschot werd voor een spetterende party.

huwelijksreceptietrouwfotograafhuwelijksfotograaf bebronnahuwelijksfotograaf bebronnahuwelijksfotograaf bebronnahuwelijksfotograaf bebronnahuwelijkstaartfeestzaal bebronnatrouw fototrouwfoto emoopeningsdansopeningsdanstrouwfeest

Anke & Ken, ik heb slechts één woord nodig om jullie (dag) te omschrijven: PRACHTIG!
Jullie zagen er prachtig uit, het weer was prachtig, we bezochten prachtige locaties en jullie zelf zijn een prachtkoppel. Logisch toch dat ook jullie album een prachtexemplaar werd?

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required