fbpx
Menu

huwelijksbeurs Beveren, altijd een geweldige ervaring in de zoektocht van huwelijksleveranciers


Afgelopen zondag was het zo ver, de laatste in de rij maar zeker niet met minder goesting: De huwelijksbeurs Beveren. Deze wordt al jaren georganiseerd door Herenmode De Waele en Bloemen Helianthus.
Het is een bekende traditie. Motel Beveren Van der Valk is al jaren het decor voor deze beurs eind januari. Het is een kleinere, regionale beurs maar daarom niet minder interessant! Je vindt er sowieso alles wat je nodig hebt om te trouwen: een mooi kleedje en een strak pak, een boeketje en blinkende trouwringen, sjieke aankondigingen en een nog sjiekere auto, animatie en cadeautjes voor je gasten, zelfs je huwelijksreis kan je er boeken. En natuurlijk tekent ook ondergetekende present, om je mooiste dag op de gevoelige plaat vast te leggen. (die huwelijksreis zal je zelf moeten shooten, alhoewel, als je een exotisch oord kiest, dan kan er gepraat worden… ;-)).

Steeds prachtige modeshow op de huwelijksbeurs Beveren

En om alles helemaal compleet te maken is er ook nog een leuke modeshow en een glaasje bubbels om in stijl af te sluiten tijdens de huwelijksbeurs Beveren.
Deze beurs is voor toekomstige huwelijkskoppeltjes, naast de grotere beurzen van Gent en Antwerpen, toch echt een aanrader. Hier sta ik samen met mijn collega’s uit de regio, mensen waar ik heel vaak mee samen werk. We zijn vaak goed op elkaar ingespeeld en kennen elkaars kwaliteiten als professional. Onze onderlinge connecties met elkaar zorgen nog net voor dat tikkeltje extra, dat jouw bruiloft verdient.
Op deze beurs merk ik ook dat ik veel meer tijd heb om de koppeltjes echt te adviseren in wat ze graag willen en hoe dat kan geregeld worden en wat het zal kosten. Aangezien ik service erg belangrijk vind, past dat wel bij me.
Dus, je hoort het, toekomstige bruiden en bruidegommen, de afwezigen hadden ongelijk, maar niet getreurd in het najaar een nieuwe kans in oktober in het Serwir en volgend jaar in januari opnieuw present in Motel Beveren voor de huwelijksbeurs Beveren! Tot dan – als jullie nog niet getrouwd zijn tegen die tijd ;-).

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required