Huwelijksalbum Basic, mooi afgewerkt

Zelfs het Basic huwelijksalbum spreekt tot de verbeelding!

Hoef je geen uitgebreid huwelijksalbum want je voorziet enkel een burgerlijke trouw of kreunt je budget en is een mini-weergave van je trouwreportage daarom ruim voldoende? Dan biedt het Basic huwelijksalbum van Posi-Tief vast de oplossing.

Aan een betaalbare prijs krijg je toch een originele en professionele weergave van je belangrijke dag voor later. Meer nog, je krijgt zelfs een keuze voorgeschoteld want met het Basic Huwelijksalbum kan je ofwel opteren voor een strakke plexibox met 40 losse fotokaarten of een mini digitaal huwelijksalbum van 21 x 21 cm mét houten opbergbox.

In beide opties worden ongeveer 100 foto’s verwerkt in een eigentijds, uniek en origineel stuk dat jaren meegaat. Bij de fotokaarten worden de foto’s in collage gekleefd op zwarte kartonnen steekaarten die naadloos passen in een gestyleerde plexibox die in elk interieur zal passen.

En als extraatje krijg je sowieso toegang tot je foto’s op onze website én monteren we een dynamische AniMovie waarbij je foto’s in een muzikaal filmpje worden getoond in afwachting tot je huwelijksalbum klaar is.

Het Basic huwelijksalbum is een slimme keuze voor een beperkt budget, maar blader zeker ook even naar onze uitgebreidere albums want ook daar vind je vast een interessante deal.

De eigenschappen van je Basic Huwelijksalbum op een rijtje.

• Plexibox met 40 losse kaarten (foto’s in collage gekleefd op zwarte kartonnen kaarten)
OF
• Digitaal album formaat 21 x 21 cm met gepersonaliseerde cover en in houten opbergbox
• In beide opties worden ca. 100-tal foto’s afgeleverd

Ontdek ook onze andere collecties:

 

Menu