Basic Collection

Hoef je geen uitgebreid huwelijksalbum want je voorziet enkel een burgerlijke trouw of kreunt je budget en is een mini-weergave van je trouwreportage daarom ruim voldoende? Dan biedt het Basic huwelijksalbum van Posi-Tief vast de oplossing.

Zelfs het Basic huwelijksalbum spreekt tot de verbeelding!

Aan een betaalbare prijs krijg je toch een originele en professionele weergave van je belangrijke dag voor later. Meer nog, je krijgt zelfs een keuze voorgeschoteld want met het Basic album  kies je voor een mini digitaal album van 25 x 25 cm mét houten opbergbox. Zowel op het album als op de box wordt er met vernis een diepte gecreëerd zodat jullie bvb de namen of datum kunnen “voelen”.  Best betaalbaar en toch stijlvol.

Er worden ongeveer 100 foto’s verwerkt in een eigentijds, uniek en origineel stuk dat jaren meegaat.

En als extraatje krijg je sowieso toegang tot je foto’s op onze website én monteren we een dynamische AniMovie waarbij je foto’s in een muzikaal filmpje worden getoond in afwachting tot je album klaar is. Uiteraard gaan we na je grote dag, samen op zoek naar je favorieten. Deze in het achterhoofd houdende, leggen we hiermee de basis van je album. Natuurlijk kan je de voorproef nog volop wijzigen, tot je helemaal tevreden bent. Pas dan gaat alles in productie. Volle tevreden is ons motto!! Voor minder wordt er niet gegaan.

Het Basic album is een slimme keuze voor een beperkt budget, maar blader zeker ook even naar onze uitgebreidere albums want ook daar vind je vast een interessante deal.

De eigenschappen van je Basic album op een rijtje.

  • Digitaal album formaat 25 x 25 cm met gepersonaliseerde cover
  • in houten opbergbox, zodat alles mooi op te bergen valt
  • dieptereliëf van bvb jullie namen en/of datum op zowel cover als box
  • Er worden ca. 100-tal foto’s afgeleverd, alles naargelang je eigen voorkeuren en rekening houdende met je favorieten

Toch een andere collectie ontdekken?

Menu