Menu

Fotograaf huwelijk Antwerpen doorsnuffelt je Facebook profiel!

Deze fotograaf huwelijk Antwerpen weet meer dan je denkt!

Ik geef het toe, ik bekijk je Facebook profiel

De avond voor hun huwelijk scrollde ik nog snel ff door de Facebook profielen van Ans en Bert. Dat is intussen een gewoonte, want ik verzamel op die manier heel wat interessante informatie die me daags nadien meestal goed van pas komt. Zo kwam deze fotograaf huwelijk Antwerpen bijvoorbeeld al te weten dat Ans samen met haar dochter traditiegetrouw bij haar ouders zou gaan slapen en dat Bert nog vlug 12 kilometer had gelopen. Hopelijk had hij geen plannen om runaway groom te spelen, ging er meteen door mijn hoofd.

Zeg niet zomaar “gemeentehuis” in Westerlo

De dag begon bij Bert thuis. Daar maakten we eerst wat familiefoto’s en meteen daarna haastte ik me naar Ans’ ouderlijke huis voor de bruidsopmaak. Net toen die klaar was, arriveerde Bert in stijl met de limousine. Perfect timing!

Meteen na Berts aankomst moesten we al vertrekken om op tijd in het gemeentehuis van Westerlo toe te komen. Al dat gehaast bleek echter snel de moeite waard geweest te zijn. In Westerlo hebben ze namelijk niet zomaar een gemeentehuis, maar een heus kasteel. De respectabele burgervader nam bovendien alle tijd om er een persoonlijke ceremonie van te maken. Zeker voor een koppel dat enkel voor de wet trouwt (en natuurlijk ook voor deze fotograaf huwelijk Antwerpen) is dat erg aangenaam. Geen 10 minuten binnen en buiten huwelijk, maar een plechtigheid die je je nog lang blijft herinneren.

Na de uitvoerige felicitaties van vrienden en familie maakten we nog wat familiefoto’s op de trappen van het gemeentehuis. Zo’n indrukwekkende achtergrond, daar moet deze fotograaf huwelijk Antwerpen gewoon gebruik van maken.

Van kasteel naar kasteel

Nadien trokken we naar het volgende kasteel voor de fotoshoot: kasteel de Merode. Hier maakten we familiefoto’s met de kids en ook enkele koppelfoto’s terwijl Berts zus de kinderen zoet hield.

Direct na de locatieshoot racete ik (het was inderdaad nogal een haastige dag voor deze fotograaf huwelijk Antwerpen) naar feestzaal De Vesten, want daar zou ik een live photobooth opstellen. Die stond nog maar net uitgestald toen het koppel arriveerde en met 1 blik was de booth goedgekeurd. Er volgde eerst aperitief en dan begon het avondfeest. Tafel per tafel verscheen koppel per koppel voor mijn lens. Iedereen staat op de foto!

Ik had horen waaien dat de dames van de dansclub nog een act hadden voorzien en die wou ik zeker niet missen. De juiste keuze, zo bleek achteraf, want de act was duidelijk intensief ingeoefend en foutloos uitgevoerd. Met dit gelukzalige laatste beeld in mijn hoofd keerde ik huiswaarts om alle gemaakte beelden veilig op te slaan.

Ans, Bert, Xante en Kobe: Ik hoop dat jullie nog lang van jullie huwelijksreportage zullen nagenieten en wens jullie het allerbeste toe!

Willen je meer te weten komen van deze fotograaf huwelijk Antwerpen? Klik dan snel even door!!

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required