Menu

bruidsfotografie voor Katrien & Filip

Katrien & Filip maakten me meteen duidelijk dat zij voor mijn stijl van bruidsfotografie kozen vanwege de pure momenten. De dagindeling maakte mij snel duidelijk dat dit een huwelijk was dat helemaal bij mijn journalistieke manier paste.

bruidsfotografie

Pepingen? Nooit eerder van gehoord

De grote dag zou starten in Pepingen. Blijkbaar een klein dorpje in het Pajottenland. Ik werd op de middag verwacht in hun huis, waar ik mocht starten met het klaarmaken van kinderen, Hasse & Tijl. Op dat moment leek het wel alsof ik een Day-In-The-Life aan het shooten was.  Altijd fijn de volledige vrijheid te krijgen van het koppel in het vastleggen van de kleine momenten. Nadien trok Katrien haar bruidsjurk aan, werd er nog een snelle hap gegeten en kwam Filip iets later aan met een geweldig uitziende Citroën 2 PK.

day in the lfegetting readyfirst lookfirst look

Overvolle trouwzaal tijdens burgerlijk huwelijk

Bij aankomst aan het gemeentehuis stonden er heel wat vrienden en familieleden het gezin op te wachten. Tijl was duidelijk onder de indruk van de welgemeende interesse en wou niet meteen uitstappen. In de overvolle trouwzaal gaven Katrien & Filip onder het goedkeurende oog van hun kinderen hun JA-woord aan elkaar. Na een drankje aangeboden door de gemeente, volgde hun uittrede en kon klein genieten van een ijsje, terwijl groot koos voor een heerlijke Gin-Tonic. Wij verlieten echter even de ganse groep om in Clabecq aan het verlaten station de locatieshoot vast te leggen.

let's do ithuweijk gemeentehuisuittrede huwelijkijsjes huwelijk

Een vervallen station als locatie voor de bruidsfotografie

Bij aankomst aan het station druppelde het helaas. Een kapotte luifel op het wild begroeide perron bleek al snel voldoende om vanuit verschillende standpunten enkele leuke foto’s te maken van het ganse gezin. Na een kwartiertje werden Hasse & Tijl opgepikt en quasi tegelijkertijd stopte het gelukkig met regenen. Zo konden we het station gebruiken als decor voor deze mooie bruidsfotografie.

gezin huwelijkbruidsfotografiehuwelijk fotofoto huwelijkbruidssfotografiefotoreportage huwelijk

Laatste stop, Hof Te Spieringen

In de gietende regen begaf ik mij dan naar onze eindbestemming: Hof te Spieringen, een charmante B&B met fantastische feestzaal. Hier vond eerst de receptie plaats, gevolgd door een overheerlijk diner en een spetterend huwelijksfeest, begeleid door een fantastisch sfeer makende band.

receptie huwelijkhuwelijksreceptie huwelijksreceptieavondfeest huwelijkhuwelijkspartydansfeest trouwhuwelijkspartyhuwelijksfeesttrouwfeestKatrien & Filip, het was geweldig om jullie bruidsfotografie te mogen vastleggen. Ik genoot van jullie ganse dag. De band ’s avonds maakte jullie mooie dag helemaal af in een geweldige sfeer waarbij jullie gasten zich volledig lieten gaan!

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required