Menu

Bruidspaar op weg naar Waerboom

huwelijksfotograaf_aalter_01waerboom_17waerboom_16waerboom_15waerboom_14waerboom_13waerboom_12waerboom_11waerboom_10waerboom_09waerboom_08waerboom_07waerboom_06waerboom_05waerboom_04waerboom_03waerboom_02waerboom_01

Wat een geluk dat Salons Waerboom een bekend begrip is in Groot-Bijgaarden!

Daar heb je collega’s voor

Voor de grote dag van Ellen & Pieter werd ik aan Ellens ouderlijk huis verwacht. Het bruidspaar heeft namelijk een nieuwbouw appartement gekocht dat nog in volle opbouw is en dus verblijven ze tijdelijk weer even in hotel Mama.

Toen ik ter plaatse arriveerde, kwam Ellen net toe na haar bezoekje aan de kapper, helemaal klaar voor haar bruidsmake-up. Hoewel ze zelf schoonheidsspecialiste is, had ze voor deze ene keer toch een collega ingehuurd. Dat was handig en fun tegelijkertijd. Vooral dankzij de ingerichte kamer in het huis werd het een uiterst professionele belevenis. Na het make-up verwenmomentje, trok Ellen haar bruidskleed aan en niet veel later kwam ook de stralende bruidegom Pieter toe.

We kunnen niet alles photoshoppen…

We hadden nog heel even tijd voor een drankje vooraleer we richting gemeentehuis trokken. Daar vielen me vooral de kleine oogjes van de dienstdoende ambtenaar op. Die had de avond voordien duidelijk een hele lange en zware “vergadering” gehad, maar slaagde er alsnog in om het sympathieke koppel vakkundig in de echt te verbinden.

Nu Ellen & Pieter eindelijk officieel man en vrouw waren verklaard, konden we terug naar ons vertrekpunt afzakken voor een deugddoende broodjeslunch. Daarna trok de hele karavaan richting kerk en daar aangekomen, bleken enkele dames nog op het allerlaatste moment bezig met de versieringen. Ze geraakten maar net op tijd klaar!

De dienst zelf was er eentje vol emotie dankzij de persoonlijke teksten van broers en zussen. Heerlijk!

En toen raakte ik het bruidspaar kwijt en moest ik racen richting Waerboom

Ik had gelukkig vooraf zorgvuldig én duidelijk leesbaar genoteerd dat de receptie in Salons Waerboom in Groot-Bijgaarden zou doorgaan. Toen ik braafjes de ceremoniewagen volgde naar de receptielocatie ontdekte ik dat mijn trouwe dienstwagen lang niet zo veel pK’s heeft als die chique bruidswagen. Niet veel later was ik het bruidspaar én de weg helemaal kwijt. Ik moest dan maar zo snel mogelijk feestzaal Waerboom weten te vinden, want ik had al in gedachten hoe ik daar de aankomst van het bruidskoppel én die supersnelle suitewagen zou fotograferen. Volle gas vooruit dus!

Een stevig sprintje later, kwam ik net gelijktijdig met het bruidspaar aan de befaamde Salons Waerboom toe. Ik nam het zekere voor het onzekere en besloot om maar meteen locatiefoto’s te maken. Daarvoor is feestzaal Waerboom trouwens een gedroomde locatie, want er is opvallend veel groen op deze rustige plek. We waren net op tijd klaar met die locatiefoto’s en familiefoto’s voor de receptie en om alle emoties door te spoelen.

Ellen & Pieter, ik wens jullie vooral een vlot bouwproces toe zodat jullie appartement snel afgeraakt opdat jullie nog lang samen in jullie nestje kunnen genieten van elkaar!

Wil je nog meer werk zien van een huwelijk in Salons Waerboom of een ander huwelijk, klik dan zeker even door!!

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required