fbpx
Menu

vliegende pastoors als een hoogtepunt

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek vertelden Lindsy & Youri dat zij hun huwelijksceremonie zouden laten doorgaan onder de mooie boom in de tuin van feestzaal Domein Martinus onder begeleiding van de Vliegende Pastoors. Dé ideale combo voor een geslaagde huwelijksreportage!

emotie huwelijksreportgae

Halle-Zoersel, here I come!!

De combo van een huwelijk op vrijdag waar ik de Antwerpse Ring moet passeren, geeft me vooraf altijd al de nodige stress. De enige manier deze te beperken is gewoon véél te vroeg vertrekken. Zo arriveerde ik terwijl Lindsy nog in alle rust op het keukenblad aan het sms’en was. Zij schrok toen ik direct in actie schoot en al een foto nam. Tja, journalistieke fotografen geven weer wat gebeurt. 🙂

Iets later arriveerde de make-up artist en ook haar getuige. In alle rust werden de laatste voorbereidingen getroffen. Tussendoor kwamen ook een aantal van de andere suiteleden aan die, zodra Lindsy klaar was, haar mooi in de trouwjurk hielpen. Nadien werd het hoog tijd dat Youri aankwam in de classic Mercedes. Na goedkeuring van bruidegom en zijn bolide, vertrok dan iedereen naar Martinus. Hier zou de ganse suite verzamelen en reden we met zijn allen in een Londense oldtimer bus naar het gemeentehuis.

getting readygetting ready

Ja-woord in gemeentehuis

Onder massale belangstelling maakte de suite zijn opwachting aan het mooie kasteel van Halle. In de grote trouwzaal kon iedereen genieten van het JA-woord van het koppel. Na een glaasje bubbel begeleidde de London Ceremony Bus ons naar het park van Oelegem.

huwelijksceremonie

Locatiefoto’s in park

Het plan was om de Mercedes mee te nemen op locatieshoot maar de parkwachter besliste hier in eerste instantie anders over. Na een beetje bemiddeling mochten we gelukkig snel enkele mooie foto’s maken. Nadien trokken we dan verder het park in om de locatieshoot te vervolledigen. Een verfrissend drankje in de aangrenzende brasserie was nadien meer dan welkom.

just marriedlocatie foto huwelijklocatie foto huwelijk

Domein Martinus + vliegende pastoors

De rest van de dag werd Domein Martinus als uitvalsbasis gekozen. In de schaduw van de prachtige boom, op de heuvel in de tuin, gaven de Vliegende Pastoors alweer het beste van zichzelf. Deze manier van ceremoniebegeleiding is a-typisch, maar typisch voor Lindsy & Youri. Nadien konden alle gasten genieten in de ruime tuin van de receptie en maakten we ook de familiefoto’s.

rustig blijvenhuwelijksceremoniehuwelijksceremonievliegende pastoorsspeechja woordvliegende pastoorshuwelijk ceremoniewacht wachtspeelse familiefoto'sspeelse familiefoto'sOok ’s avonds werden nog heel wat gasten verwacht. Zij werden eerst verwend met een heerlijke BBQ. Tussendoor passeerde zowat iedereen nog in de unieke setting van photobooth Instant Fotobox.

photobooth

vliegende schoenBij valavond werd het dan helemaal tijd voor de openingsdans en volgde er een spetterende party. Funky D zette er meteen de toon in. Helaas werd ik de dag nadien verwacht op een volgende huwelijk, anders was ik vermoedelijk net even iets langer gebleven 🙂

huwelijksfeesthuwelijkspartyhuwelijkspartyhuwelijkspartyhuwelijksfeestfirst dancecake cutinghuwelijksfeestLindsy & Youri, het was een super dag, super locatie, super ceremonie, super mooi weer en uiteraard jullie als superkoppel. Ik wens jullie een heel lang en liefdevol huwelijksleven.  🙂

 

 

 

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required