fbpx
Menu

After wedding Trouwreportages

Trouwreportages van Posi-Tief laten nog lang over zich spreken!

Trouwreportages van Posi-Tief zijn niet zomaar een verzameling trouwfoto’s verwerkt in een album of afgegeven op een CD’tje. In ons eigen fotolabo gaan we aan enthousiast aan de slag om je foto’s te optimaliseren om ze nadien te kunnen verwerken in verschillende leuke hebbedingen voor later of bedankjes voor je ouders, getuigen of familie.

Trouwreportages zorgen uiteraard voor de foto’s voor het belangrijkste stuk, je trouwalbum. En bij Posi-Tief hebben we een zeer ruime keuze uit verschillende types digitale fotoboeken, zodat je zeker een album vindt naar jouw smaak.

Maar ik kan trouwreportages ook nog op vele andere manieren verwerken. Wat dacht je bijvoorbeeld van persoonlijke dankkaarten om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid, en hun geschenken om na het feest naar je gasten na te sturen. Of een persoonlijke kalender met jouw mooiste trouwfoto’s in verwerkt? Leuk voor thuis, maar ook een leuk geschenkje voor de familie!

Ook een StandAlone of een foto deskblok zijn originele cadeautjes voor je ouders, getuigen of familie. Deze bureauaccessoires zijn letterlijk een onvergetelijk cadeau en hadden ze vast niet verwacht. Een verrassing is altijd top!!

De mooiste foto’s uit de reportage verdienen een eigen plekje in huis

Ongetwijfeld zitten er in mijn trouwreportages ook enkele foto’s die je écht niet loslaten. Je zou er elke dag naar kunnen kijken en van genieten. Dan is een uitvergroting van je favoriete foto zeker een leuke optie. Jij hoeft enkel de leukste foto uit je trouwreportage uit te kiezen en ik vergroot hem uit en verwerk hem tot een prachtige foto op canvas, plexi, dibond, acryl of MDF. Zo heb je een exclusieve kader om tegen de muur te hangen in de woon- of slaapkamer. Zo kan je elke dag nagenieten van je mooiste moment.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required