After wedding Trouwreportages

Trouwreportages van Posi-Tief laten nog lang over zich spreken!

Trouwreportages van Posi-Tief zijn niet zomaar een verzameling trouwfoto’s gekleefd in een album op afgegeven op een CD’tje. In ons eigen chemisch fotolabo gaan we aan enthousiast aan de slag om je foto’s te optimaliseren om ze nadien te kunnen verwerken in verschillende leuke hebbedingen voor later of bedankjes voor je ouders, getuigen of familie.

Trouwreportages zorgen uiteraard voor de foto’s voor het belangrijkste stuk, je trouwalbum. En bij Posi-Tief hebben we een zeer ruime keuze uit verschillende types klassiek gekleefde of digitale fotoboeken, zodat je zeker een album vindt naar jouw smaak.

Maar we kunnen trouwreportages ook nog op vele andere manieren verwerken. Wat dacht je bijvoorbeeld van persoonlijke dankkaarten om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid, en hun geschenken om na het feest naar je gasten na te sturen. Of een persoonlijke kalender met jouw mooiste trouwfoto’s in verwerkt? Leuk voor thuis, maar ook een leuk geschenkje voor de familie!

Ook een StandAlone of een foto deskblok zijn originele cadeautjes voor je ouders, getuigen of familie. Deze bureauaccessoires zijn letterlijk een onvergetelijk cadeau en hadden ze vast niet verwacht.

De mooiste foto’s uit de trouwreportages verdienen een eigen plekje in huis

Ongetwijfeld zitten er in onze trouwreportages ook enkele foto’s die je écht niet loslaten en waar je elke dag naar zou kunnen kijken en van genieten. Dan is een uitvergroting van je favoriete foto zeker een leuke optie. Jij hoeft enkel de leukste foto uit je trouwreportage uit te kiezen en wij vergroten hem uit en verwerken hem tot een prachtige foto op canvas, glas, plexi, dibond, acryl of MDF. Zo heb je een exclusieve kader om tegen de muur te hangen in de woon- of slaapkamer en kan je elke dag nagenieten van je mooiste moment.

Menu