fbpx
Menu

Trouwfotos op Locatie, jullie allerleukste moment beleven

Na de ceremonie en voor het feest is het tijd voor de echte trouwfotos, de eye-catchers van je trouwalbum. Dus trekken we er samen op uit om je officiële trouwfotos op locatie te gaan maken.

De échte foto’s worden gemaakt op locatieshoot

Misschien heb je al een plekje in gedachten om je huwelijksfoto’s te nemen? Zoniet kan je altijd het deskundig advies inroepen van je huwelijksfotograaf. Antwerpen, Oost-Vlaanderen of elders, ik ken vast enkele betoverende locaties in jouw buurt die perfect bij jullie stijl passen. Voor advies in de perfecte locatie sta ik uiteraard altijd tot je beschikking.

Hou je van een moderne stijl dan kan bijvoorbeeld een verlaten fabriekspand of de haven je vast aanspreken. Of waarom geen fotoshoot in de vrije natuur of in een aangelegd park? Zelfs in het stadscentrum maak ik tot de verbeelding sprekende plaatjes. Dus denk er gerust al eens over na welke plaatsen voor jullie een bijzondere betekenis hebben en dan kijken we samen welke locaties we uitkiezen voor jullie trouwreportage.

Trouwfotos maken, pure fun!

Mooie foto’s kan je overal maken, zolang we ons maar amuseren en elkaar vertrouwen. Het is dan ook de bedoeling dat de locatieshoot een leuke uitstap wordt waar jullie eventjes alles en iedereen en alle regeltjes kunnen vergeten en vooral even ongestoord kunnen genieten van elkaar. Let vooral niet op de camera en doe je ding. Als professionele fotograaf zorg ik er wel voor dat de belichting en cadrage optimaal zijn om jullie liefdevolle uitstap op emotioneel journalistieke wijze te documenteren.

Hier en daar geef ik wel wat tips uiteraard, maar verdrink gerust in de ogen van je verliefde want het is jullie moment samen en wij zorgen wel dat het plakt op de lens en nadien op papier! Bij Posi-Tief wordt er geen foto gemaakt, een beeld wordt gecreëerd.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required