trouwfotografie is oog voor details hebben

Trouwfotografie: een job of een kunst?

Natuurlijks is trouwfotografie een kwestie van vakkennis. Belichting, cadrage en de werking van professionele camera’s en verwerkingssoftware zijn nu eenmaal een basisvereiste voor een goede fotograaf. Maar toch zijn ook een creatieve kijk en een aangeboren talent onontbeerlijk.

Elke fotograaf kan je bruiloft fotograferen, maar denkt hij ook aan de details waar je zoveel tijd hebt ingestopt? Je hebt vast uren lopen zoeken naar het perfecte trouwkleed en de bijpassende schoenen en toen je ze vond, was je op slag verliefd. Net daarom is het zo belangrijk dat ook bij trouwfotografie deze details naar waarde worden geschat en een plaatsje krijgen in je trouwalbum. Want ook later als je je album herbekijkt, word je vast terug geraakt door de schoonheid van je boeket, de decoratie en kleine grappige touches van je gasten… Een close-up van de ringen bijvoorbeeld, mag ook zeker niet ontbreken !

Bovendien zijn het net de foto’s van de details die zorgen voor een thematische overgang in je trouwalbum en de hele sfeer zullen bepalen.

Trouwfotografie begint bij een bijzondere kijk

Een professionele fotograaf voelt de bijzondere momenten aankomen voor ze gebeuren. Intuïtie en een bijzondere kijk zorgen er voor dat geen enkel detail aan de lens ontsnapt. Trouwfotografie is immers mensen fotograferen, maar vooral ook emotie. Daarom leven we ons helemaal in en gaan we volledig mee op in het moment. En zo drukken we nét af op het precieze ogenblik dat jij of je gasten ontroerd worden door een van de vele pakkende gebeurtenissen.

Laat dus je trouwfotografie over aan een beroepsfotograaf en mis geen enkel detail in je trouwfoto’s.

Menu