Menu

trouwfotografie is oog voor details hebben

Natuurlijks is trouwfotografie een kwestie van vakkennis. Belichting, cadrage en de werking van professionele camera’s en verwerkingssoftware zijn nu eenmaal een basisvereiste voor een goede fotograaf. Maar toch zijn ook een creatieve kijk en een aangeboren talent onontbeerlijk.

Trouwfotografie: een job of een kunst?

Elke fotograaf kan je bruiloft fotograferen. Denkt hij ook aan de details waar je zoveel tijd hebt ingestopt? Je hebt vast uren lopen zoeken naar het perfecte trouwkleed en de bijpassende schoenen en toen je ze vond, was je op slag verliefd. Net daarom is het zo belangrijk dat ook bij trouwfotografie deze details naar waarde worden geschat en een plaatsje krijgen in je trouwalbum. Ook later als je je album herbekijkt, word je vast terug geraakt door de schoonheid van je boeket of kleine touches van je gasten… Een close-up van de ringen bijvoorbeeld, mag ook zeker niet ontbreken ! Zo ga ik de ganse dag op zoek naar meer dan enkel een detail. Ik kies bewust om het detail in een ruimere context te fotograferen. Niet altijd makkelijk om vinden.

Bovendien zijn het net de foto’s van de details die zorgen voor een thematische overgang in je trouwalbum. Zij zullen   de hele sfeer bepalen.

Trouwfotografie begint bij een bijzondere kijk

Een professionele fotograaf voelt de bijzondere momenten aankomen nog voor ze gebeuren. Intuïtie en een bijzondere kijk zorgen er voor dat geen enkel detail aan de lens ontsnapt. Trouwfotografie is immers mensen fotograferen. Emotie dus! Daarom leef ik me helemaal in en ga ik volledig mee op in het moment. En zo druk ik nét af op het precieze ogenblik dat jij of je gasten ontroerd worden door een van de vele pakkende gebeurtenissen.

Laat dus je trouwfotografie over aan een beroepsfotograaf en mis geen enkel detail in je trouwfoto’s. Posi-Tief neemt elk detail serieus.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required