je trouwfotograaf maakt ook tijdens je Huwelijksceremonie fantastische beelden

 

Je trouwfotograaf sluipt uiteraard ook rond tijdens de ceremonie

Je trouwfotograaf volgt je de hele dag om geen enkel emotioneel beeld te missen. Lijkt vervelend? Neen hoor, je merkt haast niet dat we erbij zijn, want we sluipen hier en daar rond en gaan nét op zoek naar spontane, niet-geposeerde plaatjes.

Zeker tijdens de plechtigheid of ceremonie is het natuurlijk belangrijk dat we zo onopvallend mogelijk te werk gaan zodat je volop van je moment kan genieten. Ook de ongeschreven wetten van de ceremoniële etiquette in kerken en gemeentehuizen worden gerespecteerd, dus kan je gerust zijn dat je trouwfotograaf discreet en sereen te werk gaat.

Een professionele trouwfotograaf voelt de traan van ver aankomen.

Dankzij onze ervaring als professioneel trouwfotograaf en een zeer getraind oog voelen we perfect aan wanneer een bijzonder moment in de maak is. Net wanneer dat een traantje gaat rollen of nét op het moment van de knipoog drukken we af en staat het beeld geregistreerd.

Naast het ja-woord en jullie beloftes vangen we ook de emoties van je familieleden, de voorlezers en maken mooie overzichtsfoto’s en sfeerbeelden.

Intuïtie, ervaring en professionalisme zorgen ervoor dat we als trouwfotograaf elke ontroerende gebeurtenissen opmerken en dat jij ze later kan blijven herbeleven.

En na de officiële geplogenheden wordt het hoog tijd om jullie ja-woord te vieren. Maar voor we het feest laten losbarsten, nemen we eerst nog wat trouwfoto’s op locatie.

Menu