Menu

je trouwfotograaf maakt ook tijdens je Huwelijksceremonie fantastische beelden

Je trouwfotograaf volgt je de hele dag om geen enkel emotioneel beeld te missen. Lijkt vervelend? Neen hoor, je merkt haast niet dat ik erbij ben, want ik sluip hier en daar rond en ga nét op zoek naar spontane niet-geposeerde plaatjes.

Je trouwfotograaf sluipt uiteraard ook rond tijdens de ceremonie

Zeker tijdens de plechtigheid of ceremonie is het natuurlijk belangrijk dat ik zo onopvallend mogelijk te werk ga. Zo kan je volop van je moment genieten. Ook de ongeschreven wetten van de ceremoniële etiquette in kerken en gemeentehuizen worden gerespecteerd. Je kan dus gerust zijn dat je trouwfotograaf discreet en sereen te werk gaat. Stel je maar es voor dat vanwege amateurisme je fotograaf door de priester aan de deur wordt gezet. Dat wil toch geen enkel huwelijkskoppel? Professionalisme is wat Posi-Tief hoog in het vaandel draagt!

Een professionele fotograaf voelt de traan van ver aankomen.

Dankzij mijn ervaring als professioneel trouwfotograaf en een zeer getraind oog voel ik perfect aan wanneer een bijzonder moment in de maak is. Net wanneer dat een traantje gaat rollen of nét op het moment van de knipoog druk ik af en staat het beeld geregistreerd.

Naast het ja-woord en jullie beloftes vang ik ook de emoties van je familieleden, de voorlezers en maken mooie overzichtsfoto’s en sfeerbeeldenIk kan er echt van genieten om de ware emoties van ouders en/of getuigen vast te leggen. Dat zijn de beelden die met de tijd belangrijker worden.

Intuïtie, ervaring en professionalisme zorgen ervoor dat ik als huwelijksfotograaf elke ontroerende gebeurtenissen opmerk en dat jij ze later kan blijven herbeleven. Ons allerlaatste gesprek in de week van jullie huwelijk, geeft me enorm inzicht in jullie en jullie naaste suiteleden.

En na de officiële geplogenheden wordt het hoog tijd om jullie ja-woord te vieren. Maar voor we het feest laten losbarsten, nemen we eerst nog wat trouwfoto’s op locatie.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required