Welkom

op de blog

trouwfotograaf Waasland voor Katrijn & Maxim

Katrijn & Maxim, alias de mier en de teef 🙂 Zo zullen zij mij voor altijd bijblijven. Ikzelf was alvast enorm blij dat ik hun trouwfotograaf Waasland mocht zijn.

trouwfotograaf waasland

Ganse dag Heimolenstraat

Zelf startte ik die fantastische dag als trouwfotograaf Waasland bij de ouders van Maxim, waar Katrijn werd opgemaakt. Nadat zij onder toeziend oog van beide mama’s en oma er perfect uit zag, kwam Maxim samen met Sky (hun hondje) aan. Het werd meteen de start van een dag vol emotie.

opmaak bruidhond en bruidfirst lookaankomst bruidegombruid klaargetting ready bruid

De tuin van de ouders met aanpalend bos was meteen de perfecte locatie om mooie beelden te maken van het bruidspaar, al dan niet samen met Sky. Samen met de videograaf zochten we naar de perfecte lichtinval. Sky genoot helemaal mee van dit moment en “poseerde” voorbeeldig.
Na de persoonlijke shoot blikten we ook de gevraagde familiefoto’s in, eveneens in de tuin. De mooie koets was uiteraard één van de vele mooie mogelijkheden voor deze trouwfotograaf Waasland.

bruidspaarhuwelijksfotograafhuwelijksfotograafhuwelijk fotograafhuwelijk fotograaffoto huwelijkhuwelijk fotograafhuwelijk koets

Huwelijksceremonie: vermelding als trouwfotograaf Waasland

Na de nodige broodjeslunch zakte ik dan samen met Maxim af naar de overkant van de straat. Daar zadelde de prins zijn witte (schimmel)paard in. De prins besteeg zijn paard om zijn prinses op te halen. De huifkar bracht de familie en getuigen naar hun tuin, terwijl prins en prinses volgden.

In de tuin stond ondertussen alles netjes klaar voor de persoonlijke ceremonie. Zelf nam ik een risico: de opstelling was zo gezet dat alles in kerkopstelling stond. Dit vond ik zo jammer: het zou véél persoonlijker zijn dat koppel zicht had op alle genodigden. In overleg met bruidegom werd snel alles verzet, terwijl de druk lekker op mijn schouders kwam te leggen, want Katrijn alias de controlefreak wist hier helemaal niets van.

De ceremonie zelf werd er eentje om warme en koude rillingen van te krijgen: heel wat persoonlijke teksten, waar die van oma me het meeste is bijgebleven. Tijdens hun gelofte aan elkaar werd ik dan zelf nog vermeld als trouwfotograaf Waasland. Tijdens het laatste voorbereidende gesprek had ik hen gevraagd met welk dier zij hun partner vergelijken. Voor Maxim is Katrijn een mier: gestructureerd en als ze iets doet, voert ze dat ook effectief uit met de meeste toewijding. Maxim werd dan weer vergeleken met een teef: zorgzaam, loyaal en speels. Blijkbaar waren heel wat gasten verrast met deze vraag: tijdens de receptie werd ik hier meermaals over aangesproken.

prins witte paardprins witte paardbruid te paardprins witte paardhuwelijkscermoniehuwelijkscermonieceremonie huwelijkceremonie huwelijk

Feesten in Hof Ten Bosse

Ik eindigde mijn werk als trouwfotograaf Waasland in Hof Ten Bosse, waar we eerst nog enkele foto’s met het koppel maakte in en rondom de mooie feestzaal, om af te sluiten met een sfeerweergave van de receptie.

trouwfotograaf waaslandtrouwfotograaf waaslandreceptie huwelijk

Katrijn & Maxim, tijdens ons laatste gesprek werd me meteen duidelijk dat jullie geweldige mensen zijn met het hart op de juiste plaats. Dit werd helemaal bevestigd tijdens de ceremonie hoe iedereen zo lovend over jullie sprak. Bij de overhandiging van jullie Antique Collection met persoonlijk logo gegraveerd mocht ik jullie warmte nogmaals ervaren.Ik was vereert jullie trouwfotograaf Waasland te mogen zijn. Jullie zijn fantastische mensen!

 

Menu