fbpx
Menu

Trouwfeest in eigen tuin

trouwfeest in eigen tuin

Het trouwen in je eigen tuin kan een prachtige en intieme manier zijn om je bruiloft te vieren. Je kunt de tuin op een manier aankleden die bij jou en je partner past, of het nu gaat om een informele barbecue of een formeel dinertje.
Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je van plan bent om je trouwfeest in eigen tuin te doen.
Posi-Tief helpt je hier graag bij.

Voldoende plaats?

Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je voldoende ruimte hebt. Zorg ervoor dat je genoeg plaats hebt voor de ceremonie, de receptie en eventueel ook voor de dansvloer. Als je een kleine tuin hebt, kan het helpen om enkele elementen, zoals tafels en stoelen, op te stellen in een tent of onder een overkapping.

Alle weersomstandigheden

Zon of regen op je trouwfeest in eigen tuin?

Vergeet ook niet om rekening te houden met het weer. Als je in je eigen tuin trouwt, ben je afhankelijk van de omstandigheden op de dag zelf. Zorg ervoor dat je voldoende bescherming hebt tegen de zon of regen, zoals een tent of een parasol.

Verlichting

Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je voldoende verlichting hebt voor als het donker wordt. Dit kan helpen om een sfeervolle ambiance te creëren voor de receptie en het feest, welke best belangrijk is voor je trouwfeest in eigen tuin.

Organisatie van je trouwfeest in eigen tuin

Tot slot is het aan te raden om van tevoren goed na te denken over hoe je het feest wilt organiseren. Zoek bijvoorbeeld een goede cateraar of overweeg om zelf het eten te verzorgen. Zorg ook voor voldoende muziek en entertainment om ervoor te zorgen dat het feest een succes wordt.

Als je deze dingen in acht neemt, kan trouwen en feestvieren in je eigen tuin een onvergetelijke ervaring zijn. En net al die mooie momenten, die wil ik als huwelijksfotograaf heel graag voor jou vastleggen.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required