StandAlone fotovergroting

Je vrienden en familie hebben vast lang nagedacht over jullie trouwcadeau. Maar heb ook jij al een bedankje in gedachten voor hen? Zeker je ouders verdienen wel een klein presentje, nietwaar?

De StandAlone, een leuk trouwcadeau voor je ouders, maar ook leuk om zelf in huis te hebben!

Je hebt vast samen al naar je trouwalbum gekeken. Er is ook zeker een foto bij die ze bijzonder leuk vinden. Waarom hen dan deze foto niet als trouwcadeau schenken? Je kan ze natuurlijk nog eens laten afdrukken of een kopie van je trouwalbum afgeven, maar misschien is die ene foto in een stijlvollere presentatie wel net iets bijzonderder?

Posi-Tief is een echte trendsetter als het op de verwerking van trouwfoto’s aankomt en daarom heb ik samen met een Portugese firma de StandAlone ontworpen. Een stijlvolle manier om je mooiste foto’s discreet maar stralend op je dressoir of nachtkastje of in de vitrinekast te plaatsen. En dus ook een origineel trouwcadeau voor je ouders en getuigen.

Of waarom niet ook een StandAlone voor jezelf voorzien? Wanneer je wél je mooiste trouwfoto’s in je interieur wil opnemen, maar je vindt een grote muurfoto toch net iets té, dan is deze StandAlone de ideale oplossing. De StandAlone is stijlvol en discreet en kan je gemakkelijk een plaatsje geven en ook verplaatsen zoveel je wil.
Vergeet je trouwcadeau voor je ouders niet. Misschien is de StandAlone net wat je zoekt en anders kan Huwelijksfotograaf.be je vast adviseren want we hebben behoorlijk wat fotopresentjes in ons gamma!

De StandAlone is een origineel trouwcadeau met volgende eigenschappen:

  • Je trouwfoto wordt achter een acrylplaat van 5 mm dikte gemonteerd. Dat maakt deze StandAlone ook makkelijk te reinigen met een vochtige doek.
  • Afgeronde hoeken en gestyleerd voetje.

Of ben je op zoek naar nog een ander trouwcadeau? Klik dan even door

Menu