Alle trouwalbums op een rijtje

Je trouwalbum maakt de tongen los!

Je hebt lang naar de belangrijkste dag uitgekeken en ongetwijfeld zit je na het feest al snel te popelen om je trouwalbum te zien. Samen met vrienden en familie even bladeren in je eigen fotoboek en samen herinneringen ophalen aan deze perfect day is dan ook echt genieten. En wie weet roepen de foto’s wel herinneringen op die je gasten doen vertellen over gebeurtenissen op je feest waar je zelf nog niet van op de hoogte was?

Een klassiek trouwalbum of liever een album met een even unieke persoonlijkheid als jij?

Niets zo persoonlijk als je album en dus moet ook het album zelf qua stijl aansluiten bij je persoonlijkheid. Gelukkig maakt Posi-Tief unieke, gepersonaliseerde trouwalbums op maat. Helemaal zoals jij ze wil en rekening houdend met jouw stijl en je budget.

Bij Posi-Tief kan je kiezen uit verschillende voorstellen voor je trouwalbum.

Sowieso kies ik voor iets specialer en ga ik voor een digitaal album. Met een digitaal trouwalbum kunnen we echt alle kanten uit. Overlappende foto’s en foto’s over 2 pagina’s, zelfs een gepersonaliseerde cover, alles is mogelijk. Welke foto’s ik ga gebruiken, de afwerking van het trouwalbum en zelfs het aantal pagina’s kan je helemaal zelf bepalen.

Of misschien is de basic versie iets voor jou? Een eenvoudige en betaalbare presentatie van de geselecteerde foto’s.

Kies een album dat je nu en ook later nog zal ontroeren. Het is niet alleen voor jou een fotoboek vol herinneringen, ook je kleinkinderen later zijn vast benieuwd hoe je jouw grootse dag hebt beleefd.

Menu