Jullie

LIEVE WOORDEN

topfotograaf

Sofie & Bram,  21 augustus 2021

Wow, ik zit met tranen in mijn ogen te kijken. Zoooo mooi!!! We vinden het alle twee een mooie weergave van de dag! We zijn benieuwd naar meer! Tijdens onze wandeling aan het na- praten : nogmaals zo blij met een fotograaf als jij! Je hebt ons getrokken zoals we zijn! GEWELDIG!

Groetjes

Bram en Sofie

topfotograaf

Lieselotte & Thijs,  30 juli 2021

Topfotograaf, we hebben enorm genoten van zijn aanwezigheid op onze trouw. Onze foto's zijn echt subliem en een hele toffe herinnering van onze mooie dag! Hij werkt enorm professioneel. Bedankt Sven!

Liefs Thijs & Lieselotte

uitkijkend!!

Elke & Arne,  4 september 2021

Mooie preview... echt prachtig! We kijken uit naar de rest.
Trouwens we gaan toch voor bedankkaartjes ;-)

Elke

Adembenemend!

Jolien & Bart,  10 juli 2021

Dag Sven,  ik wil je heel graag zeggen, dat ge prachtige foto's hebt gemaakt! 👍👍👍 Een hele dikke proficiat! Ook het filmke is ongelooflijk mooi! Adembenemend.... 🤩. Hele dikkkkke mersi

Wardje en Han. 🤗 (ouders van Bart)

Steeds mooier…

Isie & Kurt,  22 juli 2021

Het album is super voor ons ! Hoe meer we er naar kijken hoe mooier het nog steeds wordt. Zoveel leuke herinneringen en mooie momenten ! Het was een geweldige dag, zowel voor ons als voor iedereen die aanwezig was. We hebben zoveel complimentjes gekregen, iedereen was super-enthousiast !
Nog eens een dikke merci voor het excellente werk !
Een heel tevreden koppel.

Isie & Kurt

heel tevreden…

Jana & Tim,  14 augustus 2021

Ik wil zeggen dat we heel tevreden zijn met de foto’s! Alsook met de service voor, tijdens en na de trouwdag! Je doet het fantastisch! 


Jana & Tim

Het hele plaatje klopt!

Astrid & Rudy,  7 juni 2019

Tja, dan heb je besloten te gaan trouwen en al een datum, en dan begint het, zaal, fotograaf, jurk, kleren enz enz . En je gaat op zoek, je googelt huwelijksfotograaf en dan kom je van alles tegen, maar die hebben eigenlijk wat jij net niet wilt qua fotostijl. En dan stuit je op Sven, en denk je , ja, die maakt de foto's zoals wij het  willen. Net even anders.  Afspraak gemaakt en het klikte. Heel belangrijk tijdens je dag, een fotograaf moet er zijn, maar eigenlijk moet je zelf niet eens in de gaten hebben dat hij er is. En dat kan Sven! Hij is ondanks zijn grootte, niet aanwezig, waardoor je de foto's krijgt die je graag wilt. Sven hoort er die dag gewoon bij. Heeft oog voor details en houdt rekening met je wensen, voor ons waren dat het zwembad en onze honden.

De preview, het korte filmpje, heel leuk omdat je zit te wachten in spanning hoe je foto's er uit zien. Ook qua afspraken, mails en dergelijke is hij zeer professioneel , weet wat hij doet en zorgt ervoor dat je er zelf ook comfortabel bij voelt. Ons huwelijksalbum is een schot in de roos. een album voor sweet memories, op zo'n manier samengesteld dat je, als je het de eerste keer bekijkt, je het je moet laten doordringen en laten bezinken. Het  hele plaatje klopt. En Sven, zoals je zei, je maakt geen foto's, je creëert een beeld.

Dank je voor onze dag zo mooi samen te vatten, een herinnering die je door het album te bladeren steeds opnieuw beleeft.

Liefs Astrid en Rudy 

Meteen vastleggen!

Sarah & Bram,  19 augustus 2017

sarah_coetsiers@hotmail.com

We hebben Sven leren kennen via familie en enkele reportages die we zagen op zijn site. We namen het zekere voor het onzekere en maakten meteen een afspraak om te bekijken wat alle opties waren. We hadden verder nog geen contact gehad met andere fotografen en waren oorspronkelijk zeer afwachtend. Tijdens ons gesprek vertelde Sven zo enthousiast en vol passie over zijn werk dat we bijna niets anders konden dan hem meteen vastleggen voor ons huwelijk. Zijn stijl van foto’s en personaliteit pasten goed bij ons dus hebben we maar meteen de sprong gewaagd. Op onze dag zelf is alles verlopen zoals dit afgesproken was op de verschillende gesprekken met Sven. We hadden enkele ‘typische’ familiefoto’s aan onze ceremonielocatie en hebben tijdens ons vrije moment van de dag onze koppelfoto’s gaan maken in Hof Ter Saksen. Sven kent het park binnenstebuiten maar heeft er toch voor gezorgd dat hij de locaties nam die bij ons pasten, waardoor er enkel fantastische foto’s uit zijn gekomen!

Sven nogmaals bedankt voor onze prachtige foto’s die wij voor altijd zullen koesteren.

Sven haalt alles uit de kast!

Inge & Jan,  16 september 2017

ringe_maes@hotmail.com

Voor ons huwelijk waren wij op zoek naar een fotograaf die niet - zoals vaak de gewoonte is - een fotoshoot op verplaatsing afneemt. Sven heeft zich flexibel aangepast aan onze vraag. Wij kozen voor een rustige namiddag en avond met foto's van de getting ready, de huwelijksviering in de kerk, het diner en het avondfeest. Wat wij ook uniek vonden is dat Sven nog geruime tijd de bijhorende fuif op beeld heeft vastgelegd. Zijn aanwezigheid de dag zelf was onopvallend, hij haalde alles uit de kast om de mooiste foto's te kunnen nemen. Ook werd de hele dag nauwgezet voorbereid en nam hij écht tijd om ons als koppel en onze steunfiguren goed te leren kennen. Ook achteraf verliep alles soepel en naar wens.

Een aanrader!

Sven maakt tijd!!

Kim & Bart,  17 oktober 2017

krimmeken@hotmail.com

Op zoek naar een fotograaf hebben we in eerste instantie heel wat websites afgeschuimd. De foto’s van Sven spraken me qua belichting, voorgrond-achtergrond, spontaan,... meteen aan. Bijgevolg ben ik slechts 1 zaak daadwerkelijk binnengelopen voor een afspraak, nl Posi-tief. Fingers crossed, please laat hem nog vrij zijn op 14 oktober. Het voelde goed, Sven maakte tijd en de bal ging aan het rollen. We hebben veel met elkaar gesproken: wat willen we wel, wat niet. En vooral was er ook veel aandacht voor de hele familie. Wie is wie? Vader/moeder van de bruid/bruidegom, zussen, broers,... Ik heb me noch gedurende de voorbereidingen, noch de dag zelf zorgen hoeven te maken. Alles was piccobello. Sven deinst niet terug om zichzelf in moeilijke posities te wringen of zich vuil te maken voor de perfecte foto. En het resultaat mocht er zijn. We hebben foto’s volledig naar onze zin en een zeer mooi album!

Bedankt Sven!

Wij zijn fan!

Katrien & Lieven,  4 augustus 2017

lieven.katrien@outlook.com

Een weekje geleden zagen we op jouw Facebook dat je ons huwelijk op je blog aanvulde. Meteen zijn we aan het lezen geslaan en bewonderden we jouw prachtige beelden nog eens.  Langs deze weg willen we jou nog eens hartelijk danken voor de bijzonder fijne momenten in woord en beeld dat je ons jaar 2017 mocht mee-kleuren.
Bedankt dat je onze prachtige dag met zoveel waardevolle en artistieke beelden vast wist te leggen. We zijn compleet fan van jou! De ouderboekjes vielen erg in de smaak en ook ons grote trouwalbum werd al meermaals als grote showtrofee uit de kast gehaald.

De gekke bekken

Mieke & Stef,  3 december 2016

stef_dierickx@hotmail.com

Op een doordeweekse avond liepen we een trouwbeurs af, op zoek naar ideeën voor onze grote dag. Op vlak van fotografie wisten we al héél snel wat we NIET wilden: stijf poseren en foto’s die in scene worden gezet. Geef ons maar de spontane aanpak! Eén fotograaf sprong er meteen uit. Niet alleen met zijn collectie, maar ook met zijn manier van werken. Na deze eerste aangename kennismaking, was het voor ons al beslist: we gaan met Sven in zee! En van deze beslissing hebben we nog geen seconde spijt gehad. De gesprekken vooraf in de sofa zorgden ervoor dat wij ons echt op ons gemak voelden en dat Sven perfect wist hoe onze ietwat ingewikkelde stamboom in elkaar zat. Hij had ook meteen door dat er bij ons regelmatig gekke bekken worden getrokken en deze zagen we achteraf ook opduiken in de foto’s. Op de dag zelf liep Sven heel onopgemerkt door onze feestende familie en vrienden terwijl hij enkele pareltjes kon maken. En wanneer de planning toch even uit de hand dreigde te lopen, liet hij ons dit op gepaste wijze weten. Dit konden we enorm appreciëren. Bedankt Sven voor het geleverde werk! Iemand gaf ons het advies: “Zorg dat je foto’s perfect zijn, het is de belangrijkste herinnering aan je trouwdag” En we durven gerust zeggen dat je deze opdracht perfect hebt uitgevoerd. Het mooiste bewijs hiervan hangt nu in onze woonkamer, waar we steeds met een glimlach op terugkijken!

Puur genot!

Sofie en Jeffrey,12 maart 2016

sofiemeiresonne@hotmail.com

We hebben enorm genoten van onze trouwdag. Ook de manier waarop je ons toch bleef verassen tot onze 1e huwelijksverjaardag. We hebben dankzij jou een prachtig aandenken aan onze trouwdag. Onze foto's pronken in onze living en ons fotoboek bladeren we graag nog eens door.

We zouden het opnieuw doen!

Elly en Ken,  31 juli 2016

Elly.van.den.branden@live.be

Zowel in 2011 als in 2013 deden we beroep op Sven voor de geboortekaartjes van onze spruiten. Sven hadden we al eens gezien op enkele huwelijken in de familie en hadden er toch een toffe goede band mee en altijd veel plezier beleeft op deze trouwfeesten. Dat word de man die de allereerste momenten van onze eerste spruit mag vast leggen. Het geboortekaartje was fantastisch! We vertelden steeds tegen elkaar als we ooit trouwen word Sven onze fotograaf! Elk jaar opnieuw zeiden we dit, ... Tot ik het beu was om te wachten op een aanzoek, heb ik het voortouw zelf genomen op 6 okt 2015 en Ken ten huwelijk gevraagd, heel veel zenuwen maar hij zei volmondig JA! Enkele dagen later contact opgenomen, SVEN, het is EINDELIJK gebeurd, WE GAAN TROUWEN!!! Het werd 31 JULI 2016. Na heel wat mails, berichten, bezoekjes was de grote dag aangebroken. Sven kwam binnen en begon onmiddellijk met foto’s te trekken. De dag is heel soepel verlopen zonder stress of zenuwen. We hebben veel gelachen en Sven zorgde dat iedereen zich op z’n “gemak” voelde. Sven kwam speels over bij onze jongens, waardoor ze hun gemakkelijk voelde en heel spontaan overkwamen, geen gemaakte lachen op de gezichtjes waar ik me toch wel een klein beetje zorgen om maakte. Maar Sven heeft dit super goed aangepakt. De dag is voorbij gevlogen!!! Het avondfeest was ook zeer leuk, er zijn heel leuke foto’s gemaakt. En zelfs daar LIEP Sven niet in de weg, maar LAG hij in de weg hèhè. Waardoor er vanuit deze hoek ook zeer mooie foto’s van zijn. Iedereen keek uit naar de foto’s. 1 week later zei iemand me “amai zo een mooie, spontane en leuke foto’s!” jullie straalde echt die dag. Zowel de fotoboek, de vergrotingen aan de muur en ouderalbums zijn gewoon FANTASTISCH! Als we deze dag opnieuw zouden kunnen doen, doe ik dit zeker terug met een fotograaf zoals Sven. Dus Sven hou maar een plaatsje vrij in je agenda binnen 10 jaar, dan is het opnieuw groot feest voor ons 10 jarig huwelijk! Nogmaals bedankt om deze mooie prachtige fantastische dag met ons te beleven en deze vast te leggen op mooie plaatjes zodat we er nog veel naar kunnen kijken!!!!!

Kippenvel en tranen

Ellen en Bert, 29 april 2017

bert@bertfabry.be

Wauw Sven. Echt wauw. Kippenvel en tranen in de ogen. De ouders van Ellen vonden het prachtig. Geweldig om het nog eens terug te beleven. Mijn mama was enorm onder de indruk. Geweldig werk!! Er zitten heel erg veel mooie foto's tussen. Het zal moeilijk worden daar de favorieten uit te kiezen.

Bijna te laat!!

Sylvie en Wim,  30 januari 2016

sylvie.leblicq@telenet.be

In 2015 hadden we twee grote projecten te realiseren: de organisatie van onze trouw en de komst van onze derde spruit. Vergeleken met een doorsnee verloofd koppel, waren we dan ook meestal redelijk laat met onze voorbereidingen. Gelukkig hadden we met 30 januari ook geen doorsnee huwelijksdatum gekozen. We zagen ons huwelijk niet te groots maar belangrijk was wel dat deze bijzondere dag werd vastgelegd op de gevoelige plaat. We maakten een afspraak met een fotograaf uit de buurt maar waren niet overtuigd. Niet van zijn aanpak, niet van zijn foto’s, niet van het album. De onzekerheid nam toe: Hoe kies je een fotograaf? Hoe weet je of het een goeie is? Hoe gaan we die ooit vinden?Dan maar via Google proberen. Op goed geluk ‘huwelijksfotograaf’ intikken… En dan kwamen we op de website van Posi-Tief. Wauw dat ziet er goed uit, dachten we dan. Door de afstand hebben we even getwijfeld maar uiteindelijk hebben we toch contact opgenomen. De beste beslissing die we konden nemen, is achteraf gebleken. Ruim een uur heeft onze eerste afspraak geduurd en we hadden geen verdere bedenktijd nodig. Dit was de fotograaf die we zochten! Gezien zijn volgeboekte agenda hadden we ontzettend veel geluk dat we in putje winter - en dus voor hem laagseizoen - trouwden. Vijf maanden voor de trouwdatum hadden we anders rijkelijk te laat geweest. Naarmate de datum naderde, namen de twijfels toe. Hoe gaat die dag met drie kleine kinderen verlopen? Wat als de locatie voor de fotoshoot niet geschikt is? Wat als we niet weten hoe we op de foto moeten staan? Zoveel zaken waar ik als bruid ongerust over was. Achteraf gezien was dat voor niets nodig. Minder dan vijf minuten na het aanbellen was de eerste foto al genomen: de dochter die smakelijk in een koffiekoek bijt! Van dan af heeft Sven ons op sublieme wijze door de dag geloodst. Tijd nemen om ons op ons gemak te stellen, om een grapje te maken maar tegelijk oog hebben om elk moment vast te leggen. Met de foto’s, het album en de dibonds hebben we prachtige, tastbare herinneringen aan deze mooie dag, maar dankzij Sven hebben wij en de kinderen bovenal in een ontspannen sfeer van onze dag kunnen genieten. Bij Posi-Tief verloopt alles heel professioneel: alles tot in de puntjes voorbereid en afgewerkt maar het beste – en onbetaalbare – gevoel krijg je door de mens achter de lens. Op geen enkel moment hebben we ons als koppel ongemakkelijk gevoeld voor de lens. Wil dat nu juist datgene zijn waar we zo ongerust over waren.

Te Gek!

Kelly en Casemir, 9 mei 2015

me_casemir@hotmail.com

Wij hadden een té gekke fotograaf!! 9 Mei 2015 was de datum die we vastlegden in het gemeentehuis van Temse. Dit moest ONZE dag worden! 1 jaar voor ons huwelijk gingen we al aan de slag om zoveel mogelijk vast te leggen, we hebben graag alles op tijd gepland, dit was nodig ook. Bij het kopen van het kostuum bij "Herenmode De Waele" te Sint Niklaas, waren we meteen overtuigd van deze mooie familiezaak: eerlijk en zeker niet opdringerig. We geraakten vlot aan de babbel en in dit gesprek kwam iets belangrijks ter sprake: de zoon ging ook trouwen en al snel wisselden we ideeën. Hun fotograaf lag al vast en wij waren nog op zoek, we ontvingen de coördinaten van hun fotograaf en nog diezelfd avond bekeken we thuis de portfolio op zijn website en waren meteen verkocht aan de spontaniteit van de foto's. De dag erna volgde de mail met de vraag of 9 mei 2015 nog vrij was in Sven zijn agenda en ja hoor: snel kregen we antwoord en maakten we een afspraak om eens samen te zitten. Het werd een vlot gesprek en hebben vooral al veel gelachen.We bekeken de mogelijkheden en waren ervan overtuigd dat sven ONZE fotograaf ging zijn. Zelf gaf Sven toe dat hij zeker niet de goedkoopste was, dat zagen wij ook :-) Bij het plannen van ons huwelijk hebben we direct gezegd dat we zeker niet zouden besparen op de fotograaf: deze was als 3de de belangrijkste persoon op onze dag! Sven zou ervoor zorgen dat wij fantastische mooie beelden aan onze dag gingen overhouden, wat zeer belangrijk voor ons is. Zowel tijdens de voorbereidingen van de trouw als ook tijdens en na de trouw hebben we Sven geregeld gehoord. Dit zorgde ervoor dat het contact nog steeds vlot en spontaan bleef verlopen.
9 mei 2015 de grote dag was er! Eigenlijk spannend hebben we ernaar uit gekeken dat de deurbel ging en Sven aan de deur stond. Verwonderd keek hij eerst rondom naar de verbouwingen die we het laatste jaar allemaal zelf gedaan hebben. Daarna was het aan ons om zijn werk te bewonderen. Hij maakte direct de sfeer los, gaf een rustgevend gevoel zonder gespannen momenten! Sven liep niet in de weg, hij ligt vooral in de weg hihi. De zotte toeren die hij uithaalde om een mooi beeld te kunnen vastleggen dat perfect moest zijn voor hem. Ook de familie was direct onder de indruk van Sven. Onze dag liep vlot en werd het tijd voor de locatie foto's. Door de ruime tijd die we hadden, hebben we meerdere locaties kunnen doen. Wat een mooi resultaat geeft tussen de foto's en fotoalbum.
Na het huwelijk zit iedereen te popelen achter de eerste foto en zoals Sven het graag spannend houdt, zagen we af en toe op facebook een foto verschijnen.
Sven zat niet stil, al snel daarna volgde de AniMovie: een leuke, korte terugblik op onze dag. Nu werd het spannend wachten op onze album: we hadden het geluk te kunnen kiezen uit een gloednieuw model waar we geen moment aan getwijfeld hebben: een strak boek met chique uitstraling, mooi glanzend fotopapier en leuk met de namen vooraan en initialen binnenin.
Het bekijken van de foto's geeft spontaan een lach op ons gezicht, het geeft mooi weer hoe onze dag was. We hebben genoten van elke seconde. Met veel trots showen we in de omgeving ons album. Nu bijna twee maanden na het huwelijk willen we Sven toch nog eens hard bedanken voor de leuke en vlotte samenwerking! Nooit kunnen denken, maar wel gehoopt dat onze dag zo fantastisch ging zijn! We waren op zoek naar een fotograaf waar we ons zelf bij konden zijn! deze hebben we gevonden, met prachtige en spontane foto's als resultaat!
Sven wij hebben ons rot geamuseerd met u! Wij zijn blij dat ook jij op onze dag aanwezig was.
Groetjes Casemir & een verdiende smakkerd van Kelly
Go Go Sven!
Ps: Misschien volgt er binnenkort een baby shoot :-)

Geweldig!

Laura en Nils,  6 september 2015

nils.l.l.steyaert@gmail.com

Toen we de trouwbeurs in Gent bezochten, wouden we gewoon even ons licht opsteken wat er allemaal mogelijk is. Alles is mogelijk, zo bleek, van kattengezang tot oliebollenkramen. En we wilden ook een fotograaf zoeken, want dat gaat het makkelijkst op zo’n beurs. Het album was niet belangrijk, maar wel de foto’s: compositie, kleuren, sfeer, originaliteit. Ook was het niet nodig om 4 dvd’s vol beeldmateriaal te hebben waar we iedere bezoeker bij ons thuis uren mee kunnen vervelen.Aldus schuimden we de standjes af. De ene fotograaf wou ons overtuigen doordat hij foto’s kon opslaan op twee aparte, vuurbestendige servers. Maar eigenlijk wouden we foto’s kopen, geen serverspace zoals bij Amazon. De andere fotograaf blufte dat hij een “Hasselblad” gebruikt, voor echt scherpe foto’s. En inderdaad, wat waren de puisten van die bruid scherp! Nog een andere fotograaf was al zeer lang in het vak. En hij kon er toch ook niks aan doen dat iedereen op zijn foto’s boos kijkt? En overal en altijd werden direct de albums bovengehaald en voor de neus van de dames geschoven. Album na album na album. De ene afgewerkt in leer van gemasseerde koeien die enkel gras eten van de Andes. De andere in vochtvrij papier dat tegen diezelfde koeien bestendig is. Nog een andere kwam in zo’n groot formaat dat je er alle bladeren van dat gras in kan drogen. En allen waren ze gevuld met dezelfde cliché foto’s.
We waren de wanhoop nabij en het kon ons allemaal niet meer schelen. Als laatste standje bezochten we Sven. De compositie en kleuren in zijn foto’s spraken ons meteen aan. Dat triggerde hem tot een humoristische en gepassioneerde monoloog van een half uur waarin hij vertelde over zijn hobby/beroep, zijn techniek, zijn werkwijze, zijn belichting. En op het einde, hij was het bijna vergeten, vroeg hij of we een album wilden zien?
Dat was het! De fotograaf was gevonden! Aldus huurden we de Sven, een man die zijn beroep doet voor de passie, niet voor het geld. Op onze trouw was hij punctueel op post om niet enkel te fotograferen, maar ook om te entertainen! Inderdaad neemt hij bij elk koppel soortgelijke foto’s, maar de uitvoering is dan ook perfect en amusant. Soms was Sven onzichtbaar,  en op andere tijden werd hij bijna vertrappeld omdat hij zonodig moest gaan liggen midden op de dansvloer voor een originele snapshot.
Neem onze Sven als je iemand wilt die passie heeft voor de fotografie, de klant perfect opvolgt, origineel uit de hoek komt, je nog extra laat lachen op je trouwdag, en niet enkel “Fearless” is wegens die wedstrijd, maar ook omdat hij niet bang is de klant bij te sturen volgens zijn ervaring. En oh ja: zijn foto’s staan ook op aparte servers, en als je wil zal hij ook wel die koe gaan masseren in de Andes en de Hasselblad gebruiken die nog in jouw huwelijksbudget past (toch?).

Verwonderlijk!

Ann en Jurgen,  30 mei 2014

van.calster.ann@gmail.com

Trouwen….!! Daar komt heel wat bij kijken, een uitdaging om alles voor die ene dag geregeld te krijgen en een beetje de vooropgestelde budgetten te respecteren. * Kleed, niet zo moeilijk aangezien de vrouw des huizes weet wat ze wil. * Zaal, een ander paar mouwen, alle zalen geven aan als reeds geboekt op de gevraagde datum. Wat      nu? Verder uitwijken of datum verzetten, dan maar verzetten en kiezen voor 30 mei. * Fotograaf, nog zo een moeilijke. 5 mogelijke fotografen die we wel willen contacteren. Sven antwoord onmiddellijk “ik ga helaas met vakantie maar je kan volgende maand langskomen”. Fotografen zijn zo gegeerd dat je snel moet beslissen. Ondertussen de andere fotografen bezoeken, onmiddellijk vallen er al enkelen af. Maar bij 1 persoon hebben we een goed gevoel, hij kan het misschien worden. Onder druk vragen we toch nog bedenktijd, de afspraak met Sven moet immers nog doorgaan.
Het eerste bezoek bij Sven, een vriendelijke en spontane man is de eerste indruk die men krijgt. Hij neemt ruim de tijd om via een vlotte babbel alles duidelijk uit te leggen. Zijn voornaamste vraag “Wat willen jullie?” Niet de goedkoopste (dat zegt hij eerlijk ook zelf) maar MAN zo een PRACHTIGE foto’s!!!!! Daar ter plaatse na 30 minuten waren wij alle 2 overtuigd! Dit wordt onze fotograaf! Wat zeg je 30 mei 2014?, ja die dag heb ik nog geen reportage, zet onze naam dan maar in je agenda en graag ook met avondreportage.
De dag zelf is Sven ruim op tijd, van de eerste minuut gaat hij er volledig voor. Oog voor detail, hij heeft alles gezien en toch merk je als koppel Sven amper op. “Doe jullie ding maar ik maak er wel plaatjes van voor later”. Kostelijk geamuseerd, lachen en plagen maar toch o zo professioneel, zo ziet de dag er uit met Sven. Zelf laat hij zijn eten koud worden om toch maar die ene top shot te maken (onze kleine kapoen met een rode paprikasoepmond) KLASSE!
Op het album is het even wachten maar wow dit is wel het wachten waard, compleet, fantastisch, afgewerkt, een kunstwerk net zoals wij het ook wilden. Bedankkaartjes tovert hij bijna uit de losse pols tevoorschijn, Sven zit precies in je hoofd, hij weet wat jij wil.
Nu kunnen wij nog dagelijks naar onze prachtige Dibond foto kijken aan de muur. Bedankt dat je speciaal voor ons de verschillende foto’s in elkaar wou verwerken.
We hebben geen moment spijt gehad van onze keuze!! Een schitterende samenwerking, we hebben er van genoten
KLASSE Sven, blijf zo verder doen, hier heb je 3 fans bij!
Groetjes Ann, Jurgen en Conrad

Tevreden

Eline en Henny, 20 juli 2013

eline.vandenbossche@hotmail.com

Wij zijn heel erg tevreden over onze keuze voor jou. Nog geen seconde hebben we er spijt van gehad.
We hebben voor jou gekozen omdat je de fotograaf was op het huwelijk van Henny zijn neef.
Zij waren ook laaiend enthousiast en komen nu zelfs nog terug voor hun geboortekaartjes en familieportretten.
Betere reclame is voor ons niet nodig!
We waren al van bij de eerste kennismaking op ons gemak bij jou.
Je respecteerde onze wensen en keuzes en hielp ons ook bij het in elkaar steken van onze dag.
Op die manier wisten we hoeveel tijd we overal moesten uittrekken en was het niet nodig om ons op te jagen tijdens onze mooiste dag.
Het kiezen van het album verliep ook heel erg vlot, al vreesde Eline dat het uren ging duren, dat ze ging blijven twijfelen.
Door jouw kennis en voorbeelden kwamen we er samen heel snel uit.
De dag zelf kwam je ‘s morgens vroeg bij Eline aan en door jouw enthousiasme waren haar zenuwen gesmolten als sneeuw voor de zon.
Gedurende de ganse dag bleef je ook zo enthousiast.
Je zocht voor jezelf de meest onmogelijke houdingen en plaatsen uit om toch maar de perfecte foto te kunnen nemen, zonder ons en onze familie hierbij te storen.
We hadden soms zelfs niet door dat je er was en vooral de fotoshoot vloog voorbij.
Daar waren we zo op ons gemak dat het gewoon heel leuk was om te doen.
Het voelde helemaal niet aan als “poseren voor de camera”, maar heel natuurlijk.
We waren dan ook erg benieuwd naar het resultaat en toen de eerste foto’s en het filmpje op facebook kwamen, waren we nog meer nieuwsgierig.
Toen we eindelijk (het duurde niet zo lang, maar voor ons leek het een eeuwigheid ) ons album mochten afhalen waren we erg verbaasd.
Hoe jij een album zo mooi kon samenstellen en afwerken!
Het was werkelijk prachtig!
Het merendeel van de foto’s zijn met de hand geknipt en gekleefd en je ziet dat er enorm veel werk in gekropen is.
Ons album is een kunstwerk op zich waar we nog lang, héél lang van zullen genieten!
We willen je tot slot nog eens hartelijk bedanken dat jij hebt bijgedragen om onze dag perfect te maken!
Veel liefs en tot ziens!

Professioneel!

Sara en Niek,  2 augustus 2014

saradegeest@hotmail.com

Wij zijn niet het koppel dat al jaren over trouwen sprak. Af en toe viel het woord ‘trouwen’ wel maar dat was het dan ook. Eens we de stap gezet hadden was er nog niet veel duidelijk….Zouden we het uitgebreid vieren met alle familie, vrienden, kennissen? Of zouden we het klein en intiem houden? Wat wel direct vaststond was dat we een professionele fotograaf wilden. En we dachten direct aan Sven, goeie mond aan mond reclame gehoord en komt uit de buurt.
Opgelucht dat Sven  nog vrij was maar met nog veel vragen : zouden we hem een hele dag vragen of een deel? Past dit in ons budget?
Sven hielp ons bij deze beslissing en koos samen met ons de beste formule. En dan was het zover! 2 augustus 2014! Zoals de meeste waren wij een beetje zenuwachtig maar Sven kwam binnen en zorgde ervoor dat iedereen zich snel op zijn gemak voelde. Hij voelde zeer goed aan welke familieleden niet zo graag op een foto staan en heeft hun  super goed aangepakt. Hij volgde ons helemaal in ons concept en maakte alle verwachtingen waar. Omdat wij geen klassieke trouwdag hadden, hadden sommige familieleden wat vragen over het nut van een professional. Maar dat was snel voorbij. We kregen alleen maar lovende berichten over “onze” fotograaf! Zijn foto’s zijn schitterend!
BEDANKT Sven!

Prachtig!

Maaike en Tim,  26 april 2014

maaiketimwedding@gmail.com

Een goed jaar en half voor ons huwelijk, ging ik eens op mijn gemak gaan rond kijken op een huwelijksbeurs in Gent, ideetjes opdoen.
Op een bepaald moment kwamen we aan de Posi-Tief stand, fantastisch mooie foto’s en wat die foto’s nog mooier maakte was de positieve vibe van de fotograaf zelf! Enthousiast, Posi-Tief, klein hoekje eraf, en een goedlachs persoon. helemaal iets voor ons!
Mijn verloofde was er toen niet bij dus echt vastleggen ging nog niet! Paar weken later met mijn verloofde dan maar eens langsgegaan in Stekene. Hij was ook direct verkocht dus stond het vast Sven Soetens werd onze huwelijksfotograaf.
We hebben er geen moment spijt van gehad en dat werd dubbel en dik bewezen op er dag van ons huwelijk! Het enthousiasme waarmee gewerkt werd, maakte het zoveel leuker voor ons, niks gedwongen gewoon los! Met als resultaat prachtige foto’s in ons album waar ik nog altijd niet naar kan kijken zonder traantje weg te pinken! Het emofilmpje is ook altijd heel leuk en een mooie korte samenvatting van een mooie dag.
De familie spreekt nog altijd vol lof over Sven, want het was hij die op zijn buik op de grond lag om foto’s te nemen!
Wij kunnen die lof alleen maar beamen, geen moment spijt van onze keuze!
Blijf zo verder doen, het enthousiasme, de Posi-Tief(e) uitstraling, het gekke, het plezier straalt op al je foto’s af! En daarom kunnen wij Sven alleen maar aanraden!
Greetz Tim en Maaike

Wauw!

Vero en Steyn,  30 augustus 2014

veroelegheert@hotmail.com

WAUW! Nog steeds zwaar onder de indruk van 30/08, en jouw inbreng daarbij, Sven! We bekeken ondertussen (al duizend maal :-)) de eerste schitterende beelden van onze onvergetelijke dag, en zijn laaiend enthousiast over die eerste resultaten! *can’t wait 2 see more*
Het was ongelooflijk hoe vlotjes, spontaan en zalig de hele samenwerking is verlopen.
Dankzij jou hebben we nu de meest bijzondere foto’s, die de herinnering aan een mooie dag levendig zullen houden, voor altijd!
We zijn nog steeds ongelooflijk blij met onze keuze voor jou begin dit jaar (jouw enige optie nog vrij in 2014: it was MEANT 2 BE!! :-))
Jouw enorme professionaliteit, warme persoonlijkheid, originaliteit & ‘little bit craziness’ in je maakte van jou dé ideale partner voor ons!!
Ondertussen kregen we ook al vele complimenten betreffende onze ‘speciale, grappige, originele, en onbevreesde’ fotograaf, zowel van familie, vrienden en zélfs van onze burgemeester (die in zijn hele ‘carrière’ nog nooit zulk een ongelooflijke fotograaf had meegemaakt).
Schitterend om met jou samen te werken, Sven, het was echt genieten van begin tot einde, puur plezier :-))!
Wij zijn absoluut fan, en bevelen je vanaf nu bij IEDEREEN warm aan!!! :-)
Een superdikke dank je wel, Sven!!
Rest er ons nog maar één ding te zeggen: keep doing magic!!! :-D
Vele groetjes,
een nog steeds nagenietende Vero & Steyn

Pareltje!

Nathalie en Dieter,  6 september 2014

nathalie.van.mele@gmail.com

6 september 2014 staat voor eeuwig in ons geheugen gegrift als een fantastische dag. En deze fantastische dag werd voor eeuwig vastgelegd door onze huwelijksfotograaf Sven Soetens. Hij heeft pareltjes gemaakt van alle mooie en belangrijke momenten.
De naam van Sven was ons bekend geworden in de zomer van 2012 toen een van onze kennissen hun pasgeboren baby’tje door hem liet fotograferen voor de geboortekaartjes. Hierdoor kenden we al een van de andere soorten reportages die door hem gemaakt worden. We hadden dan ook meteen geluk toen we, ongeveer een jaar voor ons huwelijk, bij hem langs gingen. Want van bij onze eerste ontmoeting waren we er meteen van overtuigd dat hij degene was die onze dag kon vastleggen zoals wij dit in gedachten hadden.
Geen te statische of geposeerde foto’s, geen droge of saaie poses, geen stress of vrees voor de fotoreportage, kortom geen ‘gemaakte’ foto’s. Bij Sven ben je aan het juiste adres voor humor, spontaniteit en actie. Zonder veel uitleg voelde hij ook aan wie en wat belangrijk was voor ons. Zo heeft hij bijvoorbeeld ook ons zoontje een bijzonder plaatsje gegeven bij de reeks foto’s die hij maakte van ons huwelijk. Iets wat we ook zeker en vast enorm appreciëren.
Het is pure fun om met Sven te werken als huwelijksfotograaf, we kunnen het iedereen aanraden.

Avontuur

Pieter en Sanna, 10 augustus 2013

pdemol@gmail.com

Voor de meeste mensen is de huwelijksfotograaf meestal iets vanzelfsprekend waar men vrij vlot overgaat en wat ook snel geregeld is. Voor ons zou het een groter avontuur blijken. Persoonlijk is fotografie voor mezelf en mijn familie enorm belangrijk, aangezien we met een aantal amateurfotografen zitten die geregeld een trouwreportage doen. Maar voor je eigen trouw kan je toch moeilijk zelf het toestel in de hand nemen of je naasten vragen om de blijde dag vanop de zijlijn te volgen.
We hadden dan ook een bevriend fotograaf gevraagd, maar deze kreeg een aantal dagen voor de grote dag een ongeluk. We moesten dus in allerijl nog vlug iemand te pakken krijgen. En we konden werkelijk spreken van een geluk bij een ongeluk. Buiten het feit dat Sven ons nog uit de nood wou helpen de dag dat hij op verlof vertrok, mochten we genieten van een professionele en aangename aanpak.
De fotoshoot verliep vlot en zat vol met persoonlijke touches. De creatieve poses, camerahoeken en ideeën zorgden niet alleen voor prachtige foto’s, maar ook voor een aantal hilarische momenten. We mochten zelfs kort daarna reeds genieten van een filmpje met een aantal foto’s en op de site konden we ze ook reeds bekijken. Dit hielp om de wachttijd voor het album te overbruggen. Iets dat trouwens het wachten zeker waard was. Het boek was prachtig en we bladeren er nog geregeld in om de herinneringen boven te halen.
Kortom, ik kan hem iedereen aanraden en niet enkel voor de kwaliteit, maar ook voor de aangename samenwerking en de service. Hij was ook steeds bereikbaar voor vragen en info.

Onvoorstelbaar

Nathalie en Himke, 14 september 2013

natje@derijdendekip.be

14 September 2013, dat was DE datum! Na 10 jaar samen zijn, eindelijk in het huwelijksbootje!!
Dan begint de zoektocht natuurlijk, kleed, auto, zaal, fotograaf…..
Voor de fotograaf was ik zeer kritisch! Ik hou van mooie foto’s, maar vooral van spontane foto’s en ik hou enorm van gezichten, niet alleen maar de klassieke familie foto’s….
We waren al eens bij een fotograaf hier in de buurt gaan horen, we hadden een optie genomen, maar mijn buikgevoel zat niet goed! Ik ben dan maar het internet beginnen afschuimen en toen kwam ik bij POSI-TIEF uit!
Fantastische foto’s vond ik op die website. Na een eerste kennismaking, wist ik dat het goed zat.
Ik wou ook uitnodigingen met foto’s, maar alles met een thema. Alles zat in men hoofd. Sven liet me aanvoelen dat hij het begreep en dat hij open stond voor alles.
Dan kwam onze eerste fotoshoot eraan. We hebben ons toen goed geamuseerd ( een voorproever voor DE grote dag). De uitnodigingen die daaruit vloeide waren prachtig! We kregen enorm leuke reacties van de genodigde gasten. Sommige vroegen zich af of ik nu al mijn trouwkleed aan had of niet… Toch leuk dat je je gasten kan prikkelen met nieuwsgierigheid!
Op onze trouwdag zelf hebben we ons kostelijk geamuseerd met Sven. Ofwel haalde hij een grapje uit, ofwel begreep hij mij ‘dubbelzinnig’ en als kers op de taart vielen zijn schoenen uit elkaar J     Hij leek wel een deel van de familie die dag! Het was zo fijn omdat we niet steeds moesten poseren, we namen gewoon de momenten die kwamen.
We hebben er dan ook een fantastische Album aan over gehouden. We hebben Sven zijn zin laten doen. Hij heeft de foto’s gekozen, hij heeft onze Album helemaal gemaakt…. Als ik er in terug kijk lijkt het steeds weer een droom! Het was een mooie dag en elk klein detail kan je hierin terug vinden, zonder allemaal saaie familie foto’s J
Daarom dat we nu voor onze baby foto’s toch terug maar 70km rijden voor onze gezin ’s fotoshoot!

Onvergetelijk!

Saskia en Raf, 27 april 2013

saskia.robbrecht@telenet.be

27/04/2013… Een onvergetelijke dag voor ons en dit mede dankzij onze fotograaf die al deze prachtige momenten op een schitterende manier wist vast te leggen. Al van bij de eerste ontmoeting was er een zekere klik die wij tot voordien nog niet hadden gehad met andere fotografen. Geen stijf gedoe, maar een aangenaam gemoedelijke sfeer heerste er toen we werken van hem bekeken. We waren meteen mee met de stijl van fotograferen en albums maken. De dag zelf verliep alles heel vlot. We hebben hele mooie foto’s van ons twee, maar ook met de familie, wat wij toch ook niet onbelangrijk vonden. Ons album is ondertussen al door velen bekeken en bewonderd. Met lovende kritieken tot gevolg. Kortom, voor ons kon er die dag geen betere fotograaf geweest zijn.

Posi-Tief

Joyce en Kevin, 3 mei 2013

joyce_van_acker@hotmail.com

Plezier van bij het begin, al tijdens de eerste kennismaking op de huwelijksbeurs.
Op 3 mei 2013 was alles goed voorbereid, geen tijdsgebrek, geen stress te merken, heel relaxte sfeer.
Samenwerken staat centraal.
Inventief bij het fotograferen en bij de afwerking van het album.
Tof dat je heel snel een selectie foto’s kan bekijken op de website via het inlogsysteem voor zowel onszelf als voor onze ouders, familie en vrienden.
Immens veel keuzemogelijkheden bij de afwerking van het huwelijksalbum als bij de vergrotingen van de huwelijksfoto’s.
Een man die van aanpakken weet, naar onze wensen luisterde, zelf voorstellen deed en met de nodige inspiratie en materiaal onze mooiste dag fantastisch mooi fotografeerde.
Fotografie Posi-Tief, nog geen seconde spijt van gehad!

Overtuigd

Anne en Andy Zele, 9 februari 2013

Als de dag van gisteren herinner ik mij jouw telefoontje een paar dagen voor onze grote dag: Je was gaan skiën en je had je knie geblesseerd. Toch stond je er, en zorgde je er mede voor dat het een onvergetelijke dag werd!
Op de huwelijksbeurs in Antwerpen ontmoette ik je. Daar waren ontzettend veel fotografen, toch was jij degene die me achteraf het beste was bijgebleven. Vooral die mooie familiefoto’s waarop het er uit ziet alsof je we een sprintje trekken bleef in mijn hoofd zitten. Dit wilde ik ook…..
Thuisgekomen zochten we contact, spraken af en legden direct vast. We waren overtuigd!
Op onze zonnige dag in februari maakte je de prachtigste plaatjes en zorgde je ook voor sfeer. Iets wat we beiden erg belangrijk vonden, we voelden ons heel erg op ons gemak door jouw humor!
Toen ik de ons boek mocht komen ophalen heb ik tot weken daarna elke dag in dit album gekeken. Zelfs nu neem ik hem er nog regelmatig bij en voel ik vlinders bij het doorbladeren van dit fantastische boek!

Menu