Muurfoto op strakke Dibond

Je huwelijksfoto als muurfoto op Dibond plaat

Hyper strak, modern en tijdloos. Zo kunnen we een muurfoto op Dibond het best omschrijven. Een echte aanrader dus voor mensen die houden van less is more want bij de Dibond muurfoto’s gooien we alle franjes over boord om je foto volop te laten schitteren. Geen kadertjes of randjes, maar gewoon een strakke weergave van je mooiste trouwfoto.

Je foto wordt uitvergroot en haarscherp in topkwaliteit afgedrukt op groot formaat. Daarna gaan we de foto heel precies op een dunne metalen plaat kleven zodat je een fijn afgewerkte muurfoto hebt om in je interieur te hangen.

Doordat je de muurfoto bevestigt met het metalen frame dat aan de achterzijde van de Dibondplaat is voorzien, hangt je muurfoto steeds een centimeter van de wand af. Dat geeft een veel mooier effect dan wanneer ze tegen de muur aan zou hangen en levert ook mooie schaduweffecten rond de omranding.

Je favoriete trouwfoto als muurfoto op Dibondplaat laten drukken, het is echt een keuze voor moderne fashionista’s die tijdloos en strak design verkiezen !

Posi-Tief heeft ook nog andere opties om je foto als muurfoto te verwerken. Kijk gerust nog even verder naar de overige mogelijkheden, maar noteer zeker al maar deze Dibond muurfoto bij je favorieten !
Je muurfoto op Dibond heeft volgende eigenschappen:
Metalen plaat van 3 mm dik
• De foto wordt zorgvuldig op de metalen plaat gekleefd. Doordat de foto gelamineerd wordt door er een fijn plastic laagje over te smelten, kan je de fotokader makkelijk reinigen met een vochtige doek.
• Bevestiging aan de muur met fijn metalen frame dat achteraan de muurfoto is voorzien. De foto zal hierdoor 1 cm van de muur verwijderd zijn.

Bekijk ook onze andere afwerkingsmogelijkheden:

Menu