Menu

menu trouwfeest: verras gasten

Je hebt gekozen voor een trouwfeest helemaal in jouw stijl. Aan de kleinste details werd gedacht en het thema voor de hele dag is consequent doorgevoerd. Dan heb je vast ook gedacht aan een gepersonaliseerd menu Trouwfeest, unieke menukaarten geven elk feest een unieke toets!

Een gepersonaliseerd menu trouwfeest,  het past overal!

Bij Posi-Tief verwerk ik jouw foto’s ook in een originele menu. Trouwfeesten worden nog leuker als je gasten nadien ook nog de persoonlijke menukaarten herinneren.
Ook de menukaarten ontsnappen niet aan je persoonlijke touch.
Zowel op fotopapier als in drukwerk is het mogelijk om je menukaarten voor het avondfeest te personaliseren met je eigen speelse foto’s. Zo hebben je gasten alvast iets om over te praten aan tafel.

Menukaarten worden ook vaak als aandenken bijgehouden door je gasten als kostbare herinnering. Eens zo leuk dus als ook deze menu’s een persoonlijke touch krijgen met jullie romantische foto’s.

Natuurlijk past zo’n originele menukaart qua stijl ook perfect in je trouwalbum. Ook de maaltijd vormt immers een belangrijk deel van je belangrijke dag en dus wil je ook dit gepersonaliseerd menu niet missen tussen je herinneringen.

Kies voor een gepersonaliseerd menu Trouwfeest of ander feest, een menukaart met foto’s laat altijd over zich spreken.

Smakelijk!

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required