Lunak collection

De Lunak Collection is net iets anders!

Je huwelijksfeest is niet zoals alle andere. Jij en je verloofde houden van elkaar en van net dat tikje anders. Dan kan het niet anders dan dat ook je bruidsalbum je gedurfde stijl perfect weerspiegelt.

Zoals je weet zorgt Posi-Tief zorgt voor een creatieve kijk in een journalistieke stijl  en een esthetisch verantwoorde verwerking van de trouwfoto’s. Jij hoeft enkel nog het bruidsalbum te kiezen dat het beste bij jullie past. Voor het hippe bruidspaar, zou dat wel eens onze Lunak Collection kunnen zijn.

De Lunak collectie is beschikbaar in 8 verschillende opvallende kleuren. Wat dacht je van Passioneel Rood? of Camel? of Licht Groen? Anders dan anders, dat kan je wel zeggen! Bovendien voelt de Lunak zacht als een perzikje.

Daarnaast wordt op de cover en de rugzijde jullie monogram gelaserd met symbooltjes naar keuze.

Dit album wordt steeds geleverd in een box in dezelfde kleur en laserdruk als je album.Zo is dit juweeltje extra goed beschermd.

Wist je trouwens dat je bruidsalbum ook in kleiner formaat kan gemaakt worden? Met een formaat van 15 x 21 cm of in smartbook drukwerk 15 x 20 cm is de miniatuurversie van je bruidsalbum een perfect cadeautje voor je ouders, broers/zussen of getuigen. Uiteraard zullen ze erg enthousiast met de kleinere versie van jouw stijlvolle album. zo kunnen ook zij jouw dag herbeleven wanneer zij het willen.

Of had je liever de pocketversie van 11 x 15 cm? Want die past natuurlijk in elke handtas en kan je dus gemakkelijk meenemen naar al je vrienden, ook de bruidskindjes zullen dolle pret beleven als ze hun eigen albumpje meekrijgen voor op hun nachtkastje.

Noemen ze jou een hippe bruid, dan is onze Lunqk Collection ongetwijfeld helemaal jouw hebbeding.

De eigenschappen van de Lunak Collection bruidsalbums op een rijtje.

  • Kwalitatief album
  • Gepersonaliseerde cover: jullie namen en huwelijksdatum worden op de cover en gelaserd: zo kan je jullie namen werkelijk voelen
  • Standaard met bijpassende Photobox in zelfde materiaal, een houten koffer waarin je album in kan opbergen
  • ± 150 foto’s verwerkt op 60 blz
  • verkrijgbaar in 2 verschillende formaten
    • Formaat album 35 x 25 cm gesloten, 70 x 25 cm geopend
    • Formaat album 40 x 30 cm gesloten, 80 x 30 cm geopend

Toch een andere collectie ontdekken?

Menu