Menu

Gwendoline & Wouter trouwden in De Lozen Boer te Lochristi

Gwendoline & Wouter hadden hun perfecte huwelijksdag helemaal uitgewerkt naar hun dromen. Een paardentram mocht zeker niet ontbreken. Ook hun openingsdans in De Lozen Boer zou sowieso spectaculair worden.

lozen boer

Waasmunster werd onze hub

’s Morgens werd ik verwacht in Waasmunster, waar Gwendoline zich zou klaarmaken in het huis van papa. Aangekomen was ik even teleurgesteld aangezien Gwendoline al helemaal klaar was. De planning liep vlotter dan voorzien, vandaar dat ze haar bruidsjurk al aangetrokken had. Jammer, want net dat moment kan heel mooie foto’s opleveren. Nu, niet getreurd, doorheen de dag zouden er nog heel wat mooie momenten komen.
Even later kwam Wouter dan in stijl aan: in een blinkende Mercedes oldtimer kwam hij de oprit oprijden. Het eerste moment dat bijna man en vrouw die dag zagen, werd met veel applaus ontvangen. Na een drankje in de mooi versierde loods van papa, vertrokken we dan richting gemeentehuis.

first lookfirst look

Ceremonie in Sint-Gillis-Waas en de Ruyter – Waasmunster

Het wettelijk huwelijk werd voltrokken in Sint-Gillis-Waas. Met een tussenstop waar we enkele mooie momenten met de oldtimer vastlegden en nog snel een broodje verorberden in onze hub, kwam de prachtige paardentram aan. Hiermee werden alle suiteleden naar de kerk van de Ruyter in Waasmunster gebracht.
Tijdens de dienst werden enkele fantastische nummers gebracht door het ingehuurde koor. Mijn grootste dilemma was de uittrede: dat WE was het blijkbaar kermis en traditiegetrouw staat er dan een lunapark aan de uitgang van de kerkdeur. Geen idee wie ooit op dat idee gekomen is, maar het koppel had me absoluut opgedragen dit lelijke gedrocht niet op foto te willen zien 🙂

kerkkkoorja-woordja-woordkerkkoorbruid kerkkids wedding

Kasteel Blauwendael

Na de kerkdienst genoot de ganse suite van een heerlijke rit richting Blauwendael, waar eerst de familiefoto’s gemaakt werden. Nadien werd er voldoende tijd voorzien om ook de koppelshoot vast te leggen. Last-minute werd de planning nog aangepast: deze dag was de start van het bijzonder warme jaar, normaal zouden de suiteleden op ons wachten tijdens de fotoshoot. Er werd echter besloten om de suite al meteen terug richting hub te brengen met de paardentram en kon het koppel uiteraard terug met mij meerijden. Zo verzamelden we opnieuw in Waasmunster om richting De Lozen Boer te rijden, waar het trouwfeest kon starten.

groepsfoto trouwhuwelijksfotograafhuwelijksfotograafhuwelijk fotograafhuwelijk fotograaffotograaf huwelijk

De Lozen Boer: dé ideale trouwlocatie

In De Lozen Boer word je als huwelijkskoppel niet aan je lot overgelaten. De receptie kan je perfect in één van de vele verzorgde tuinen houden. In één van de vele zalen worden je gasten eerst culinair verwend zodat nadien iedereen kan genieten van jullie trouwfeest. De openingsdans van Gwendoline & Wouter werd alleszins spectaculair: ze hadden er maanden voor geoefend, het was de grootste schrik voor Gwendoline, maar ik kan je vertellen dat het een fantastisch begin was van hun dansfeest in De Lozen Boer.

lozen boerreceptielozen boeropeningsdanshuwelijksfeesthuwelijksparty

Gwendoline & Wouter, jullie dag werd de start van het enorme warme 2018. Ik hoop dat jullie huwelijk een start mag zijn van vele warme jaren. Bedankt dat ik jullie huwelijk mocht vastleggen. Geniet van jullie mooie Antique Collection.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required