je Loveshoot wordt onvergetelijk!!

Met een loveshoot kan je voor het huwelijk al eens beleven hoe het is om met een professionele fotograaf samen te werken. Deze koppelshoot geeft een eerste indruk van wat je van de samenwerking tijdens de eigenlijke trouw mag verwachten. Ook is het een voorproefje van de artistieke en emotionele waarde van de foto’s die wij maken.

 De loveshoot, de perfecte verlovingsfoto’s van jullie beiden.

Op een ontspannen manier spontane foto’s maken met een artistieke twist, dat is waar we bij Posi-Tief voor gaan. Tijdens de loveshoot zal je ontdekken hoe we samen deze prachtige foto’s maken. Op een ongedwongen manier en zonder geforceerde poses, dat wil ik zeker niet. Met mijn spontaniteit, professionalisme en jarenlange ervaring voelen jullie je in geen tijd comfortabel genoeg om de camera te vergeten. Zo geniet je écht van elkaar.

De beelden van je verlovingsshoot kan je nadien trouwens perfect gebruiken voor de huwelijksaankondigingen, menukaarten, een gepersonaliseerd gastenboek en nog veel meer. Dus heb je meteen beeldmateriaal voor je huwelijksdrukwerk. Ook dat kan je ook van je to-do lijst schrappen.

De loveshoot is ook gewoon leuk om te doen. Samen met je partner op de foto, het is altijd een unieke belevenis en een bijzonder romantisch moment. Als kers op de taart heb je nadien ook prachtige foto’s als aandenken aan je verloving voor later.
De loveshoot is er voor alle koppels, verliefd of verloofd.
Ook als je niet verloofd bent, maar wél stapelverliefd, kan je bij Posi-Tief je een romantische loveshoot boeken. De shoot zelf, maar zeker ook de uitvergroting van een foto nadien op canvas of een ander materiaal, is zonder twijfel een origineel cadeau voor je partner.

Verras je geliefde dus met een onvergetelijke ervaring. contacteer  me om een afspraak te maken voor jullie persoonlijke loveshoot.

Ontdek wat je allemaal kan doen achteraf met je foto’s:

Menu