fbpx
Menu

verslag huwelijksreportage Antwerpen: Eva & Joost

huwelijksreportage-antwerpenhuwelijksreportage antwerpenhuwelijksreportage antwerpenhuwelijksfotograaf antwerpenhuwelijksreportage antwerpenhuwelijksreportage antwerpenhuwelijksfotograaf antwerpenhuwelijksreportage Antwerpen: verslaggeving van het huwelijk: Op de huwelijksbeurs van huwelijksfotograaf Antwerpen in oktober leerde ik Eva & Joost kennen. Toen ze info kwamen vragen over het hoe en wat vertelden ze dat ze hun trouwplannen vervroegd hadden daar Joost voor het werk naar Boston moest verhuizen. Eva zou als vrouw van makkelijker van Uncle Sam “zijn” land binnen mogen. Wat me vooral is bijgebleven is dat enkele dagen na de beurs Joost me belde en zichzelf voorstelde als Mister & Miss Boston 🙂

huwelijksreportage Antwerpen

De huwelijksdag zelf was een druilige, althans het weer. Gelukkig woonde haar mama in een gloednieuw gerenoveerd schoolgebouw (echt wel sjiek) en had één van de medebewoners de toenmalige kapel en de kelders ook als tentoonstellingsruimte gerenoveerd waar die eigenaar normaal gezien zijn nieuwe kledingstijl presenteert.. Mega als binnenlocatie! Nadien gingen we nog even naar Het MAS, wat dé locatie bij uitstek is: mooie reflecties in de verschillende glaspartijen, op de roltrappen enz. Verder was het Felix Pakhuis the place to be voor de ganse dag. Eva en Joost gaven eerst een receptie, dan was hun “dienst” in de gaanderij. Hun beste vrienden brachten er mooie en emotionele teksten, gaven leuke cadeaus, enz. Zeer persoonlijk was hun JA-woord, met vuurwerk als afsluiter. Nadien werd het aperitief genuttigd in de zaal. Het ga jullie goed in the States. Terug even in België kwamen ze hun album ophalen en mijn opdracht  huwelijksreportage Antwerpen was geslaagd: zij waren uitermate tevreden!!

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required