Menu

huwelijkskalender

Je trouwfoto’s verwerken we uiteraard in een persoonlijk trouwalbum zodat je er nog lang van kan nagenieten, maar we kunnen ze ook in een hele hoop andere leuke dingen verwerken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerde huwelijkskalender waarbij we voor elke maand andere sprekende foto’s selecteren?

huwelijkskalender

kalender

Met onze gepersonaliseerde huwelijkskalender kan je heel het jaar door genieten van je mooiste trouwfoto’s!

Zo’n persoonlijke foto kalender is niet alleen leuk om zelf te hebben, ze zijn ook heel leuk als weggever. Iedereen kan immers een kalender gebruiken en als die dan ook nog eens een verzameling van prachtige foto’s bevat, is het ook nog een leuk aandenken aan die prachtige dag.
Je gepersonaliseerde kalender met een verzameling van je leukste trouwfoto’s… leuk om te hebben én om weg te geven.
We maken je huwelijkskalender helemaal digitaal op zodat je vooraf al even kan kijken hoe de kalender er zal gaan uitzien voor hij gedrukt wordt. En er zijn ook verschillende afwerkingen mogelijk, dus als je zo’n originele huwelijkskalender wel ziet zitten, contacteer dan even Posi-Tief om de mogelijkheden te overlopen.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required