Menu

Huwelijksfotograaf Geel voor Gitte & Tom

huwelijksfotograaf geel

Het was een dag vol liefde en emoties toen Tom & Gitte in het huwelijksbootje stapten in het stadhuis van Geel. Gitte, thuisverpleegster en Tom, de trotse vader van hun zoontje Loïc, vierden hun liefde samen met vrienden en familie. Hoe verliep mijn dag als huwelijksfotograaf Geel?

Vier de liefde met huwelijksfotograaf Geel

De ceremonie in Den Eyck werd geweldig begeleid door Mieke. Ceremoniemeester Mark de Smedt zorgde ervoor dat alles vlekkeloos verliep. De prachtige foto’s werden gemaakt door de getalenteerde huwelijksfotograaf uit Geel: me myself and I 🙂! Van een oude molen tot onder een militaire brug, deze foto’s zullen voor altijd de liefde van Tom & Gitte vastleggen.

En hoe was het avondfeest? Het was super! Heerlijk eten en veel feestelijkheid zorgden voor een avond om nooit te vergeten. Het was duidelijk dat de liefde tussen Tom & Gitte voor altijd zal blijven bestaan.

Dankjewel Tom & Gitte voor het delen van deze speciale dag met ons. We wensen jullie niets dan het allerbeste toe op jullie avontuur vol liefde en geluk samen!

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required