Menu

huwelijksfotograaf Ardennen voor Stefanie & Sébastien

Stefanie & Sébastien leerden me kennen op de huwelijksbeurs Gent. Toen al beslisten ze dat ze mij als huwelijksfotograaf gingen inschakelen, hoewel hun datum nog niet gekend was. Ik keek er alvast naar uit om als huwelijksfotograaf Ardennen aan de slag te mogen gaan.

huwelijk opmaakhuwelijk getting readyklaarmaken huwelijkhuwelijksfotograafhuwelijksfotograaf ardennenhuwelijksfotograaftrouwen fototrouwen fotohuwelijksfotohuwelijksfotograaf ardennenhuwelijksfotofoto huwelijkfoto huwelijkhuwelijksfotograaf ardennentrouwfotograafhuwelijksfotograaf ardennentrouwfotograaftrouwfotograafreceptie huwelijkreceptie huwelijk

super relaxed vertrekken

Hoewel ik 2u zou moeten rijden tot mijn bestemming, was ik super relaxed. Op de middag werd ik verwacht om te starten met het fotograferen van de getting ready. Het feest vond plaats in een luxe vakantiewoning waar de hele ceremonie door zou gaan maar ook alle gasten na het feest konden blijven slapen.
Bij aankomst keek ik even rond welke plekjes mooie foto’s zouden opleveren. Ik merkte meteen dat dit een TOP-locatie was.
Nadien volgde ik eerst Stefanie bij haar opmaak en aangezien Sébastien enkele kamers verderop zat, kon ik ook zijn moment van aankleden volgen.

Ceremonie in de tuin

De huwelijksceremonie zou plaats vinden op een heuveltje in de tuin, waar de gasten onder de boom konden zitten. Zou een bruid van nog meer kunnen dromen?
Het huwelijkskoppel had er voor gekozen de ceremonie door één van hun vrienden te laten leiden. Hij bleek de ideale persoon hiervoor te zijn. Hij schakelde mooi van presentatie naar speech van de getuigen, vroeg het trouwkoppel het JA-woord te geven en stelde alle gasten op hun gemak. Subliem gedaan!

drankje en familiefoto’s

Na de ceremonie kregen alle gasten in een ander deel van de grote tuin een drankje aangeboden terwijl meteen ook de familiefoto’s gemaakt werden. Nadien trokken we de hoek om met het koppel hun beste vrienden om nog enkele leuke groepsopstellingen te doen.

Locatiefoto’s maken als huwelijksfotograaf Ardennen

En dan werd het tijd voor de locatiefoto’s. Ik wist vooraf al perfect waar ik de foto’s zou nemen. Dat het koppel zo spontaan en speels meewerkte, daar kon ik alleen maar van dromen. Het werd een aangename wandeling doorheen het domein, waar we dankzij de hulp van enkele passerende familieleden ook snel onze flitsen konden gebruiken. Nadien trokken we dan ook even naar binnen in het mooie gebouw om de locatieshoot als huwelijksfotograaf af te sluiten.

Diner in beperkte groep

Stilaan gromden alle magen, zodat het tijd werd om aan tafel te gaan. Iedereen nam plaats aan een grote tafel en werd verwend met een culinair diner.

Stefanie & Sébastien, huwelijksfotograaf Ardennen zijn, was super leuk. We hadden enorm geluk met het weer, want bij het huiswaarts keren werd het bewolkter naarmate ik Brussel naderde en zat ik in een enorme regenbui ter hoogte van Mechelen. Jullie hebben gekregen waar je zo lang naar hebt uitgekeken: een geweldige huwelijskdag!

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required