Huwelijksfoto op Zwart MDF

Je mooiste foto verdient een topplaats!

Van alle foto’s die we tijdens je huwelijksdag gemaakt hebben, heb je vast een favoriete huwelijksfoto die je maar niet kan loslaten. Je zou uren naar dat ene beeld kunnen kijken en er van blijven genieten. Verdient die bijzondere huwelijksfoto dan geen vast plekje in huis?

Door je lievelings huwelijksfoto uit te vergroten en te drukken op een zwarte MDF-plaat, kan je er gemakkelijk elke dag van nagenieten.

Er zijn trouwens verschillende materialen waarop we je huwelijksfoto kunnen afdrukken, maar als je houdt van een gemakkelijke bevestiging en een trendy design is de zwarte MDF vast iets voor jou.

De zwarte MDF plaat is immers perfect geschikt om los aan de muur te hangen. Je hoeft dus je huwelijksfoto niet eerst in te kaderen want deze muurfoto is net op zijn mooist zonder franjes. Eenvoud siert én het geeft meteen een strakke en moderne touch aan je interieur.

Het metalen frame aan de achterzijde van je huwelijksfoto maakt het bijzonder makkelijk om de kader op te hangen en zo hangt de foto meteen ook een centimetertje van de muur af.

Je teerbeminde huwelijksfoto uitvergroot laten afdrukken op MDF, garandeert je een trendy en duurzaam resultaat dat jaren meegaat.

Je favoriete huwelijksfoto afgedrukt op zwart MDF, heeft volgende eigenschappen:

• Zwarte houten MDF-plaat van 9 mm dik
• Makkelijk op te hangen met metalen frame aan de achterzijde van de MDF-plaat. Hierdoor hangt de huwelijksfoto ook 1 cm van de wand af.
• De huwelijksfoto wordt gelamineerd en er wordt een plastic laagje over gesmolten waardoor hij onderhoudsvriendelijk is en gereinigd kan worden met een vochtige doek.

Menu