Jullie Huwelijksaankondiging

Jullie Huwelijksaankondiging, begin in stijl.

Je datum ligt vast, maar het is misschien nog wel even wachten tot het zover is? Hoog tijd dan om je gasten wel al te verwittigen van de datum met een persoonlijke huwelijksaankondiging als save-the-date-reminder of als definitieve uitnodiging. En zo’n huwelijksaankondiging kan natuurlijk niet origineler zijn dat met een romantische foto van het verloofde koppel !

De foto’s om je huwelijk aan te kondigen maken we samen in de studio of op locatie tijdens een bijzondere loveshoot. En nadien verwerken we je foto’s tot een prachtige huwelijksaankondiging op fotopapier of in drukwerk, helemaal naar jouw wensen.

Huwelijksaankondiging, maatwerk net zoals je trouwfeest.

We maken je huwelijksaankondigingen steeds op maat naar jouw verwachtingen. Uiteraard zijn de foto’s helemaal op je lijf geschreven en volgens jouw stijl gemaakt tijdens onze bijzondere loveshoot. Nadat we ze hebben geoptimaliseerd om net zo stralend te zijn als jullie samen, bespreken we samen het formaat, het kleurenpalet en welke papiersoort we gaan gebruiken voor de huwelijksaankondiging.

Zeker bij verzending per post kan professioneel advies over de formaten en papiersoort handig zijn om binnen het postformaat te blijven vallen en het budget niet onnodig op te drijven. We hebben alleszins vele soorten en formaten enveloppen in huis om je huwelijksaankondiging in de meest afgewerkte vorm te kunnen verzenden.

Je huwelijksaankondiging is voor je gasten immers een voorsmaakje van wat ze van jouw trouwfeest mogen verwachten en de eerste indruk telt!

2 commentaren
Voeg commentaar toe...

Je email zal nooit gedeld of gepubliceerd worden.

Menu