Jullie Huwelijksaankondiging

Je datum ligt vast, maar het is misschien nog wel even wachten tot het zover is? Hoog tijd dan om je gasten wel al te verwittigen van de datum met een persoonlijke huwelijksaankondigingals save-the-date-reminder of als definitieve uitnodiging. En zo’n huwelijksaankondiging kan natuurlijk niet origineler zijn dat met een romantische foto van het verloofde koppel !

Jullie Huwelijksaankondiging, begin in stijl.

De foto’s om je huwelijk aan te kondigen maak ik samen op locatie tijdens een bijzondere loveshoot. En nadien verwerk ik je foto’s tot een prachtige huwelijksuitnodiging op fotopapier of in drukwerk, helemaal naar jouw wensen.

Invitatie, maatwerk net zoals je trouwfeest.

Ik maak je huwelijksinvitaties steeds op maat naar jouw verwachtingen. Uiteraard zijn de foto’s helemaal op je lijf geschreven en volgens jouw stijl gemaakt tijdens onze bijzondere loveshoot. De shoot gaat door na afspraak op een lovatie naar keuze. Alles wordt zo spontaan mogelijk gefotografeerd. Enkel zo druipt de liefde tussen jullie van elke foto af. Eerst optimaliseer ik elke foto om net zo stralend te zijn als jullie samen. Nadien bespreken we samen het formaat, het kleurenpalet en welke papiersoort we gaan gebruiken voor de trouwaankondiging.

Zeker bij verzending per post kan professioneel advies over de formaten en papiersoort handig zijn om binnen het postformaat te blijven vallen en het budget niet onnodig op te drijven. Ik heb alleszins vele soorten en formaten enveloppen in huis om je huwelijksuitnodiging in de meest afgewerkte vorm te kunnen verzenden. Gegarandeerd zal je hier je gading in kunnen vinden. Dat beloof ik je!

Je huwelijksinvitatie is voor je gasten immers een voorsmaakje van wat ze van jouw trouwfeest mogen verwachten en de eerste indruk telt! Of niet soms. Wil je meer info? Contacteer me dan snel, zo kom je alles te weten en maken we misschien we meteen een afspraak.

Menu