Gastenboek voor huwelijk

Een gepersonaliseerd gastenboek met foto’s, 3 vliegen in 1 klap!

Een gastenboek mag zeker niet op je huwelijksfeest ontbreken. Vooral de foto’s van je trouwfeest zullen namelijk later als herinnering dienen in je trouwalbum, maar je bent vast ook benieuwd wat je gasten van het feest vinden. Nietwaar?

In het gastenboek kunnen ze alleszins hun bevindingen kwijt en ook leuke berichtjes en gelukwensen achterlaten voor het pas getrouwde koppel. Een stuk dat niet mag ontbreken op je feest want deze tekstjes wil je later écht niet missen!

Je kan natuurlijk kiezen voor een blanco gastenboek, een standaard exemplaar uit de winkel, maar waarom niet kiezen voor een gepersonaliseerd gastenboek, dat helemaal volgens jouw wensen wordt gemaakt en bruist van de persoonlijkheid?

Met de foto’s die je tijdens je verloving hebt laten maken, bijvoorbeeld tijdens een loveshoot van Posi-Tief, maken we in geen tijd een uniek gastenboek vol persoonlijke plaatjes.

Als je wil, kunnen we er zelfs al enkele standaard tekstjes in verwerken. Jouw berichten voor je gasten zeg maar. En uiteraard zijn er verschillende afwerkingsmogelijkheden om uit te kiezen en kan je ook zelf het aantal pagina’s bepalen. Zo is je gastenboek, net als de aankondigingen, uitnodigingen en menukaarten, helemaal op maat ontworpen en fijn afgewerkt.

Drie vliegen in één klap is dat, want je hebt nu niet enkel het gastenboek geregeld, je gasten zullen er vast met plezier in bladeren en zeker een woordje nalaten, maar ook later heb je eigenlijk een tweede trouwalbum met foto’s en teksten!

Menu