muurfoto op metal

Heb je gekozen voor Posi-Tief voor je fotografie huwelijk, dan heb je duidelijk bewust gekozen voor een fotograaf die beelden aflevert met een bijzondere twist. Is de foto op acryl dan ook iets voor jou?

Een bijzondere stijl van fotografie huwelijk vraagt ook om een originele verwerking!

Je weet het al, ik trek niet gewoon mooie plaatjes. Ik ga op zoek naar die spontane en emotionele momenten om ze soms geniepig en vaak ongemerkt vast te leggen. Met mijn emotioneel journalistieke stijl zijn geposeerde plaatjes uit den boze. Zo heb je altijd pakkende foto’s met net dat ietsje meer.

Dat was je bedoeling natuurlijk. Foto’s die écht uniek zijn en héél bijzonder. Dus waarom ook geen minder evidente verwerking kiezen van de mooiste beelden die ik bij je fotografie huwelijk heb gemaakt?

Je kan op allerlei manieren en materialen je favoriete trouwfoto laten verwerken tot muurfoto. Als je ook voor dit interieurstuk uitkijkt naar een unieke en bijzondere look, dan is je fotografie huwelijk laten printen op metaalplaat misschien wel jouw ding.
Doordat ik de foto rechtstreeks op een metalen plaat print, geeft de originele structuur van dit metaal een speciaal effect aan je foto. Ongetwijfeld gaan je bezoekers deze muurfoto wel eens van dichtbij willen bekijken!

Uniek kleurenspel

Je kan je fotografie huwelijk op metaalplaat nóg specialer maken door te kiezen voor de zonder wit optie. Enkel de witte kleuren in de foto worden hierbij bewust niet afgedrukt zodat op deze delen de metaalstructuur verschijnt . Je trouwkleed of witte bloemen zien er zo heel apart uit.

Je fotografie huwelijk laten verwerken tot muurfoto op metaalplaat geeft volgende eigenschappen:

  • De mooiste foto van je fotografie huwelijk wordt uitvergroot en in topresolutie rechtstreeks op metaalplaat geprint.
  • Aan de achterzijde van de metaalplaat is een houten profiel voorzien om de metaalplaat tegen de muur te bevestigen. Dankzij dit profiel hangt de foto niet rechtstreeks tegen de wand, maar op enkele centimeters van de muur verwijderd.

Bekijk ook onze andere afwerkingsmogelijkheden zoals bvb. de Dibond:

Menu