Menu

Party, alle remmen los!!

Het avondfeest of dansfeest is de spetterende afsluiter van je sublieme dag. Dus ook daar wil je een professioneel fotograaf huwelijk prijzen winnende huwelijksfotograaf. Sven Soetens kan je optioneel bijboeken om ook tijdens de party alle belangrijke momenten te fotograferen.

Ook tijdens je avondfeest een fotograaf huwelijk? Prijzen winnend fotograaf Sven Soetens is jouw fotograaf!

Ik volg je al de hele dag, maar wil je dat ook foto’s van je avondfeest niet ontbreken in je trouwalbum, voorzie dan ook tijdens je party een fotograaf huwelijk. Prijzen winnen zoals de Fearless Award Wedding, dat doe je trouwens niet zomaar. En dat blijkt, want bij Posi-Tief hebben we een heel bijzondere stijl van fotograferen. Ik noem het een emotioneel journalistieke stijl en dat houdt in dat ik documenteer wat er gebeurt op het moment zelf en zo op spontane wijze gebeurtenissen maar vooral emotie documenteren in mijn foto’s.

Ik ga dus zeker de belangrijke momenten van je avondfeest op gevoelige plaat vastleggen, maar wel op een bijzondere manier. Sfeerbeelden tijdens het aperitief, je intrede in de zaal, speeches en sketches, maar ook elke tafel en elk gerecht worden gefotografeerd. En natuurlijk mag ook je openingsdans, het aansnijden van de taart en de opening van het desserten buffet niet op de foto’s ontbreken.

Met een professionele fotograaf die de Fearless Award Wedding op zijn naam mag schrijven, slaap je op beide oren. Je hoeft je geen zorgen te maken, dus maak je maar klaar voor een onvergetelijk spetterend feest….

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required