muurfoto op Acrylplaat

Het is beslist en je gaat niet meer van gedacht veranderen. Je foto trouw krijgt een vast plekje in huis en zal als echte eye-catcher alle blikken stelen in je woonkamer? Welk materiaal ga je dan kiezen om je allermooiste trouwfoto op te laten drukken?

Je foto trouw op acrylplaat als moderne eye-catcher in je interieur!

Bij Posi-Tief kan je kiezen voor een speelse canvasdoek of een van de vele andere mogelijkheden, maar als je uitkijkt naar iets dat niet iedereen in huis heeft, dan is je foto trouw op acrylplaat zeker een goede keuze.

Je foto trouw wordt namelijk uitvergroot en in hoge kwaliteit afgedrukt op een acrylplaat wat een fijn en afgewerkt resultaat oplevert. Je fotokader is dankzij de acrylplaat ook gemakkelijk te onderhouden, want je kan de plaat snel en eenvoudig reinigen met een vochtige doek.

De acrylplaat wordt steeds geleverd met afstandhoudertjes zodat de foto trouw enkele centimeters van de muur hangt. Dat geeft een bijzonder stijlvol effect en een moderne twist in je interieur.

Keuze uit 3 effecten

Met een speciale techniek kunnen we de witte kleur ofwel gewoon meedrukken, de witte delen net extra in de verf zetten of alle kleuren behalve de witte afdrukken. Die laatste 2 creëren een heel bijzonder artistiek effect. Het is niet eenvoudig hoe om uit te leggen hoe je favoriete foto trouw er precies gaat uitzien als je voor deze effecten kiest, maar als je 3 opties naast elkaar legt, wordt het snel duidelijk.

Witte kleur gewoon meegedrukt (standaard)

Je foto wordt in ultra hoge kwaliteit en haarscherp afgedrukt op de acrylplaat. Kies je er voor om een rand om de foto te laten, zal deze doorzichtig zijn.

Witte kleur extra geaccentueerd (volledig wit)

Over de hele foto wordt een witte schijn gezet door deze op een volledig witte achtergrond te drukken. De witte delen op de foto (zoals bijvoorbeeld je trouwkleed) worden extra benadrukt waardoor ze nog meer in het oog springen. Ook de randen van je fotokader (de achtergrond als het ware) zijn in witte kleur afgewerkt.

Zonder wit

Alle kleuren worden afgedrukt behalve de witte. Plaats je de acrylplaat tegen een lichte of witte muur, dan levert deze optie een heel speciaal effect op dat je gasten ongetwijfeld eens van dichterbij willen gaan bekijken.

Je foto trouw op Acryl heeft volgende eigenschappen:

  • Acrylplaat van 5 mm dik
  • De foto trouw wordt achter de acrylplaat gekleefd
  • Steeds geleverd met afstandhouders zodat de foto trouw enkele centimeters van de wand is verwijderd

Bekijk ook onze andere afwerkingsmogelijkheden:

Menu