foto huwelijk op Bristol

Tijdens je huwelijksdag hebben we bij Posi-Tief prachtige foto’s gemaakt die je vast nog niet kan missen. Dus waarom druk ik je favoriete foto huwelijk niet even af op groot formaat om aan de muur te hangen voor een blijvende herinnering? Zodra je je favoriet doorgegeven hebt, kan ik deze simuleren in bvb. je living. Het enige dat je hoeft te doen is een foto maken van een deel van je interieur en ik kan er mee aan de slag. Zo zal je nooit een te klein of te groot formaat bestellen, wat uiteraard jammer zou zijn. Ik probeer zoveel mogelijk te voorzien, zelfs je indeling van je interieur 🙂 Wil je er alles over weten, kan je via de slide van deze pagina enkele mooie gesimuleerde weergaven bekijken.

Je favoriete foto huwelijk op Bristol karton zorgt voor een blijvende herinnering!

Er zijn verschillende materialen waarop ik de mooiste foto huwelijk kan afdrukken, en Bristol karton is er daar een van.

Deze optie verzekert je een langdurig en onderhoudsvriendelijk resultaat dat bovendien makkelijk en snel in te kaderen is aan een beperkt budget want zelfs een glazen front in de kader is met dit materiaal niet nodig. Alles gebeurt in eigen huis. Extra troef is dus de snelheid waarmee alles geleverd kan worden. Afhalen van je foto kan gerust ’s avonds op afspraak. Het enige dat ik niet kom doen, is deze ophangen 🙂

Je foto huwelijk afgedrukt op Bristol karton, heeft volgende eigenschappen:

• Alle formaten vanaf 24 x 30 cm mogelijk
• Zuurvrij en verstevigd karton van 2 mm dik
• Makkelijk om in te kaderen (ook zonder glas mogelijk) en behoudt zijn vorm.
• De foto wordt gelamineerd en er wordt een plastic laagje over gesmolten waardoor hij onderhoudsvriendelijk is en gereinigd kan worden met een vochtige doek.

Bekijk ook onze andere afwerkingsmogelijkheden:

Menu