Canvas vergroting

De foto canvas of foto’s op canvasdoek zijn vast de meest bekende manier om foto’s uit te vergroten om ze nadien aan de muur als fotokader te presenteren.

Met een foto canvas maak je zelf je kunstwerken !

Logisch ook. Een canvas is zonder twijfel een van de leukste en makkelijkste manieren om je favoriete foto’s te verwerken.

Een foto canvas past altijd in elk interieur, je hoeft alleen een foto uit te kiezen die qua stijl en kleuren best overeenstemt met de ruimte waarin je de foto canvas wil ophangen. En doordat de foto ook doorloopt op de afgeronde zijkanten heb je met een foto canvas altijd een fotokader die tot in de puntjes is afgewerkt en dus meteen ook de hele ruimte een doordachte en nette look & feel geeft.

En je spaart natuurlijk ook de tijd en kosten uit om de foto in te kaderen. Het kan natuurlijk wel, maar is een canvas niet net op zijn mooist zonder kader en vrij hangend tegen de muur? En zonder rekening te moeten houden met de kleur en vorm van een kader is het bovendien ook erg makkelijk om je foto af en toe van plaats te wisselen in huis. Zo kan je spelen met je interieur en het zo nu en dan eens veranderen zonder al te veel moeite.

Je foto op canvasdoek laten printen, gaat bovendien erg snel. Dus hoef je niet lang te wachten om je huis een extra touch te geven met je eigen kunstwerken. Kortom, foto canvas is een makkelijke, speelse en trendy manier om je eigen foto’s in huis op te hangen.

Vraag naar de mogelijkheden voor foto canvas bij Posi-Tief en laat je adviseren over de formaten en frame opties.

Je huwelijksfoto afdrukken op canvasdoek heeft volgende eigenschappen:

  • De foto wordt geprint op waterbestendig schildersdoek en strak opgespannen op een houten spieraam
  • Ook de zijkanten en boven-en onderrand van de kader zijn bedrukt waardoor je foto rondom rond doorloopt.
  • Opties houten frame:
    • van 2 cm, hand gevernist (mat of blinkend)
    • van 4 cm, hand gevernist (mat of blinkend)

Bekijk ook onze andere afwerkingsmogelijkheden zoals bvb foto’s op acryl

Menu