fbpx
Menu

Feestzaal Kallo Hof Ten Damme was de ideale locatie voor Stephanie & Kevin

Het huwelijk van Stephanie & Kevin was aanvankelijk gepland in 2017. Hun kersverse dochter Elouise dacht daar echter anders over 🙂 Gelukkig was hun uitstel geen probleem voor de feestzaal Kallo Hof Ten Damme. Het werd een prachtige dag.

feestzaal kallo

Starten bij oma

’s Morgens werd ik verwacht bij de oma in Puyvelde. Bij aankomst was de schoonheidsspecialiste nog even bezig, ideaal om alvast enkele leuke beelden te maken. Tussentijds maakte ik ook kennis met de ideale oma die Stephanie hielp om haar bruidsjurk aan te trekken. Even later kwam Kevin samen met zijn zoon aan, wierp een eerste blik op zijn mooie bruid en zag dat het perfect was.

opmaak bruidaankleden bruidfirst lookhuwelijksfotohuwelijksfoto

JA-woord in Sint-Niklaas

De samenkomst van alle familie en vrienden vond plaats voor het stadhuis van Sint-Niklaas. Ook daar zou Elouise getuige zijn hoe mama & papa officieel voortaan als man & vrouw door het leven gaan. Het werd een korte ceremonie, maar wel eentje van betekenis.
Bij de uittrede stonden zowel familie als vrienden klaar om hen te feliciteren. Nadien zakten we dan af naar de feestzaal Kallo Hof Ten Damme.

kinderen huwelijkhuwelijk sint niklaas

Feestzaal Kallo Hof Ten Damme, waar we de ganse dag verbleven.

Persoonlijk vind ik het altijd prachtig hoe de gastvrouw haar koppel ontvangt en tegelijk haar crew voor die dag voorstelt. Dat maakt Hof Ten Damme meteen uniek. Prachtig om zien was hoe Stephanie & Kevin doorheen de zaal wandelden met een gelukzalige en goedkeurende blik.
Eerst werden alle knorrende magen gevuld met overheerlijk belegde broodjes om nadien in de prachtige tuin de nodige familiefoto’s te maken.

Terwijl de suite verder genoot van een glaasje bubbel, was dan het moment aangebroken om locatiefoto’s te maken. We startten in de mooie tuin, maakten gebruik van de vele leuke kamers om nadien alle receptiegasten te ontvangen. Grote voordeel was dat we ons niet verder hoefden te verplaatsen zodat we ook na de receptie nog enkele mooie foto’s maakten in de feestzaal Kallo. Na een kleine sfeeropname tijdens het arriveren van de avondgasten kon ik deze prachtige dag afsluiten.

intredelunch huwelijkgezin huwelijkfeestzaal kallokids weddinghof ten dammahof ten dammahof ten dammafeestzaal kallofeestzaal kallo

Stephanie, Kevin, Thibaut & Elouise, ik vond het zalig om jullie huwelijk te mogen vastleggen. De warmte die Thibaut voor zijn kleine zus uitstraalde zal me altijd bijblijven. Jullie zijn een prachtgezin. Herbeleef jullie dag telkens weer in jullie huwelijksalbum.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required