fbpx
Menu

Familieportret, zeker niet saai!!

Uiteraard mogen je familie en beste sponsors niet ontbreken op je trouwfoto’s dus voorzie ik ook een mooi familieportret. Let wel, geen saaie groepsfoto van je familie en vrienden want daar gelooft Posi-Tief niet in. Huwelijksfotografie en saaie foto’s passen nu eenmaal niet in je trouwreportage, nietwaar?

Liever geen saai familieportret op je trouwfeest?

Dus zet ik ook je vrienden en familie aan het werk als we hen gaan fotograferen. Bij een familieportret is het namelijk niet de bedoeling dat ze allemaal braaf in groep gaan poseren. Wel dat ze speels en actief het groepsdynamisme en de vreugde van het moment gaan uitstralen. Met verschillende combinaties en opstellingen zal ik er voor zorgen dat iedereen mooi op de groepsfoto staat, zonder dat er militaire houdingen dienen aangenomen te worden.

Springen, dansen, spelen, dat is wat ik hen ga vragen te doen als ik jullie familieportretten maak. Zo stralen je foto’s hopen energie, plezier en kunstzinnigheid uit. Net zoals je eigen trouwfoto’s.

Een groepsfoto maken wordt een plezierige bezigheid.

Tijdens onze familieshoot zullen je vrienden en familie zich vast ook amuseren. Ze hebben misschien nog nooit voor de lens gestaan van een extraverte en speelse fotograaf als Sven van Posi-Tief?

Ongetwijfeld wordt er nadien nog lang over het familieportret gesproken tijdens de komende familiefeestjes. Wie weet zijn deze foto’s ook helemaal wat je zoekt als cadeau voor de grootouders? Je kan immers altijd een van je trouwfoto’s laten uitvergroten als fotokader of laten herwerken tot een persoonlijk bureauaccessoire. Er zijn heel wat mogelijkheden qua afwerkingsmogelijkheden. Eentje daarvan zal zeker je keuze kunnen worden.

Sowieso zijn de groepsfoto’s onmisbaar in je trouwalbum om ook later nog herinneringen op te halen aan de gastenlijst en de suite van je huwelijksfeest. En niet te vergeten, het maken van het familieportret is gewoon pure fun!

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required