Familieportret, zeker niet saai!!

Liever geen saai familieportret op je trouwfeest?

Uiteraard mogen je familie en beste sponsors niet ontbreken op je trouwfoto’s dus voorzien we ook een mooi familieportret. Let wel, geen saaie groepsfoto van je familie en vrienden want daar geloven we niet in bij Posi-Tief Huwelijksfotografie en saaie foto’s passen nu eenmaal niet in je trouwreportage, nietwaar?

Dus zetten we ook je vrienden en familie aan het werk als we hen gaan fotograferen. Bij een familieportret is het namelijk niet de bedoeling dat ze allemaal braaf in groep gaan poseren, maar wel dat ze speels en actief het groepsdynamisme en de vreugde van het moment gaan uitstralen.

Springen, dansen, spelen, dat is wat we hen gaan vragen te doen als we jullie familieportretten maken. Zo stralen je foto’s hopen energie, plezier en kunstzinnigheid uit. Net zoals je eigen trouwfoto’s.

Een familieportret maken wordt een plezierige bezigheid.

Tijdens onze familieshoot zullen je vrienden en familie zich vast ook amuseren. Ze hebben misschien nog nooit voor de lens gestaan van een extraverte en speelse fotograaf als Sven van Posi-Tief?

Ongetwijfeld wordt er nog lang over het familieportret gesproken tijdens de komende familiefeestjes en wie weet zijn deze foto’s ook helemaal wat je zoekt als cadeau voor de grootouders? Je kan immers altijd een van je trouwfoto’s laten uitvergroten als fotokader of laten herwerken tot een persoonlijk bureauaccessoire.

 

Sowieso zijn de groepsfoto’s onmisbaar in je trouwalbum om ook later nog herinneringen op te halen aan de gastenlijst en de suite van je huwelijksfeest. En niet te vergeten, het maken van het familieportret is gewoon pure fun!

Menu