fbpx
Menu

Natuurlijk kan je ook je digitale trouwfoto ontvangen!

Kwalitatieve afdrukken is ons handelsmerk

Je hebt gekozen voor een kwalitatieve huwelijksfotograaf. Een fotograaf die durft te spelen met enorme lichte en donkere partijen in één foto.
Deze foto komt enkel tot zijn recht bij een kwalitatieve afdruk. Zoals een goede wijn ook beter niet uit een cola glas wordt gedronken.
Bij een kwalitatieve afdruk blijft zwart zwart en wit wit. Dat klinkt vanzelfsprekend, helaas circuleren er veel ondermaatse labo’s op internet. Op deze afdrukken kan zwart als donkerbruin, of knalrood als roestbruin geprint worden. Jullie vergroting die bedoeld is als sprekende eyecatcher, verbleekt veel sneller. Zoals een goedkope zonnebril ook weinig bescherming biedt tegen UV.
Mijn bedrijfsnaam (Posi-Tief) staat garant voor foto’s gemaakt met passie. En afgedrukt in de hoogste en duurzaamste kwaliteit. Elke afdruk, groot of klein, wordt vooraf gecontroleerd. Het enige wat kan misgaan is dat de foto scheef wordt opgehangen ?

Opgelet voor het auteursrecht!

Wie maakt jouw foto’s?

Jullie vroegen niet Nonkel Rudy voor de snel even gratis-en-voor-niks foto’s van jullie huwelijksdag. Integendeel, jullie kozen bewust gekozen voor mij als huwelijksfotograaf op basis van de emotioneel journalistieke stijl en kwaliteit van mijn werk. Op jullie dag smijt ik me vol overgave, soms ook letterlijk, om jullie op een unieke en artistieke manier in beeld te brengen.

De gekozen hoek, het spelen met lichtinval en ook de nabewerkingen spelen een grote rol in het artistieke karakter van het gemaakte beeld. Mijn ietwat bijzondere kijk op de wereld bepaalt de kunstzinnigheid van jullie foto’s. Mijn vakmanschap garandeert de onberispelijke kwaliteit ervan.

Jij werkt toch ook niet gratis?

Het proces van een huwelijksreportage

Het tot stand laten komen van rake, ietwat kunstzinnige en onberispelijke huwelijksreporatge is een intensief proces. Met een creatief begin en einde, en groot technisch middenstuk.

Eerst zoveel uren als nodig alerte, alziende en out of the box focus tijdens de fotoshoot. Vervolgens vraagt de professionele nabewerking van de beelden meestal 3 keer zoveel tijd. Al deze bestanden worden zorgzaam en veilig opgeslagen. Daarna stel ik het album samen, ook dat is bij Posi-Tief geen snel en half werk, maar een creatief proces.

If you pay peanuts, you get…

Bij Posi-Tief fotografie geen monkeys. Al zal je me mogelijk wel de gekke touren zien doen om de beelden te maken die echt sprekend en apart zijn.

Twee kwaliteits/tarief/formules voor jullie digitale bestanden:

 1. De no-nonsense methode
  Je koopt de vrijgave van de digitale foto’s meteen af voor een rond bedrag van 1.500,00 euro. Geen poespas, geen gedoe en zo heb je bijzonder snel je digitale trouwfoto’s ter beschikking.
 2. De online methode
  Je nodigt al je vrienden en familie uit op je persoonlijke online pagina  en moedigt hen aan om lekker veel foto’s na te bestellen.  Vraag gerust extra log-inkaartjes aan en maak publiciteit voor jouw online pagina. Je vrienden en familie dragen zo allemaal een steentje bij om je snel aan die 1.500 euro bestelwaarde te helpen én ze krijgen er natuurlijk ook prachtige foto’s voor in return. Ook bedankingskaartjes en alle extra boeken dewelke in verschillende formaten en afwerkingsmethodes te verkrijgen zijn voor ouders, getuigen, bruidskindjes, … tellen hier voor mee.

Wat ben je precies met digitale trouwfoto’s van plan?

 • Wil je je digitale huwelijksfoto’s extra laten afdrukken?
  Neem hiervoor contact met ons op, want wij drukken ze in maximale kwaliteit voor jullie af.
 • Wil je je foto’s op Facebook of Instagram delen?
  We kunnen je mits bepaalde voorwaarden voldaan zijn, hiervoor  bestanden in kleiner formaat aanbieden, geschikt voor sociale media.
 • Wil je je digitale trouwfoto’s vooral bewaren als aandenken voor later?
  Dat is zeker geen slecht idee. En bedenk toch dit: met digitale bestanden wordt in de meeste gevallen uiteindelijk niks meer gedaan. Een tastbare herinnering, als een album kan iets magisch hebben. Ooit op zolder een oud foto-album ontdekt?

Bedankt alvast voor je begrip en hopelijk tot snel!

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required