Menu

Checklist huwelijk


  Algemeen

  Trouwdatum

  The VIP’s

  Naam bruid

  Naam bruidegom


  Hebben jullie al kids?

  Gegevens kinderen

  Naam

  Naam

  Naam

  Naam

  Naam


  Naam moeder van de bruid

  E-mail moeder van de bruid

  Indien van toepassing: naam partner


  Naam vader van de bruid

  E-mail vader van de bruid

  Indien van toepassing: naam partner


  Naam moeder van de bruidegom

  E-mail moeder van de bruidegom

  Indien van toepassing: naam partner


  Naam vader van de bruidegom

  E-mail vader van de bruidegom

  Indien van toepassing: naam partner


  Getuigen bruid  Getuigen bruidegom

  Aantal grootouders die we zeker niet op
  de familiefoto mogen vergeten:

  Heb je een ceremoniemeester om je dag in
  goede banen te leiden?

  Gegevens ceremoniemeester

  Naam ceremoniemeester

  Telefoonnummer

  Nuttige adressen & dagplanning

  Startlocatie
  (dit kan bijvoorbeeld het adres zijn waar de bruid zich ‘s morgens klaarmaakt)
  Aankomst bruidegom
  Ceremonie gemeentehuis
  Ceremoniële/kerkelijke dienst
  Lunch
  indien voorzien
  Fotoshoot
  Receptie
  Avondfeest

  Andere
  Andere

  Extra aandachtspunten

  Je fotograaf heeft beter geen parkeerstress…

  Voor je suite heb je vast aangepast vervoer voorzien om je ervan te verzekeren dat je VIP’s de hele dag in je buurt zijn en overal op tijd ter plaatse geraken, maar heb je ook aan vervoer voor je fotograaf gedacht?

  Wij komen natuurlijk met onze eigen wagen tot bij jou, maar denk je er ook aan om voor ons op voorhand al een parkeerplaats vrij te houden op elke belangrijke locatie?

  Opmerkingen:

  Wie staat er in the picture? Jij of nonkel fotograaf?

  Je hebt een professionele trouwfotograaf ingeschakeld voor je grote dag. Elk belangrijk moment moet in beeld worden gebracht zodat je nog jaren van je trouwfoto’s kan genieten. Maak je vooral geen zorgen, want met Huwelijksfotograaf.be heb je een professional ingeschakeld die je onvergetelijke en emotioneel geladen foto’s verzekert. Als we ongestoord ons werk kunnen doen natuurlijk…

  Wat wil je niet zien op je foto’s?

  Wat doe je eraan?

  Heb je een vriend of familielid die amateurfotograaf is en met alle plezier ook zijn/haar camera meebrengt? Dat mag zeker, maar verwittig je hem/haar wel even dat je het zou appreciëren dat hij/zij voorrang verleent aan de professionele huwelijksfotograaf waar je voor betaalt? Met een kleine verwittiging op voorhand wordt de kans heel wat kleiner dat de rug van nonkel fotograaf op elke foto verschijnt!

  Stel je fotograaf gerust ook even voor aan je gasten. Zo zijn ze meteen gerust dat er voldoende trouwfoto’s zullen worden genomen en ruilen ze hun tablet snel in voor een zakdoekje om de tranen af te vegen. En dat staat wél goed op je foto’s!

  De locatieshoot is jullie momentje samen

  Je zal de hele dag omringd worden door vrienden en familie, maar tijdens de locatieshoot kan je eventjes aan de drukte ontsnappen en genieten van elkaar. Alleen je fotograaf moet er uiteraard bij zijn om fantastische trouwfoto’s te maken.

  Geef je vrienden en familie gerust iets te drinken en laat hen duidelijk weten dat jullie er eventjes met zijn tweetjes op uit trekken, maar dat jullie er nadien weer helemaal voor hen zijn.

  Je fotograaf is een mens van vlees en bloed en die heeft soms honger…

  We zijn vroeg uit de veren om je de hele dag op de voet te volgen en geen enkel belangrijk moment te missen. Schud je fotograaf gerust wakker met een straf kopje koffie ’s morgens, met koffie kan je ons namelijk echt verwennen!

  Het wordt ook een lange dag… Een drankje af en toe en een snelle hap tussendoor worden dus zeker ook geapprecieerd. Trouwens, je wil toch niet dat de grollende maag van je fotograaf het geluid van de micro overstijgt, toch?

  Ook je familieleden en je gasten kunnen de foto’s snel bekijken.

  Geniet eerst maar van je dag, maar vlak voor we vertrekken overhandigen we je eerst nog enkele log-in kaartjes. Met je persoonlijke log-in en paswoord zal je, heel binnenkort al, je trouwfoto’s online kunnen bekijken, selecteren en/of bijbestellen. Er zijn vast wel wat familieleden, vrienden en andere gasten die net zoals jij razend benieuwd zijn naar het resultaat van je trouwreportage. Wil je hen ook zo’n log-in bezorgen zodat ook zij door je foto’s kunnen bladeren?

  Kan je voor ons kaartjes voorzien?
  Wees gerust vrijgevig, want wij maken met plezier een kaartje voor elk koppel dat je op je receptie of avondfeest uitnodigt. Deel het aantal gasten op de gastenlijst ongeveer door 2 en je zit zeker goed om niemand te vergeten".
  Klaar om je geluk met heel de wereld te delen?

  De snelste manier om een eerste glimp op te vangen van je trouwreportage en al enkele foto’s te delen met je vrienden en familie, is natuurlijk via de sociale media.

  Van zodra we een foto of AniMovie klaar hebben, zetten wij die graag online, want er zijn heel wat koppels nieuwsgierig naar wat zij op hun trouwdag van ons mogen verwachten.

  Voor jou is het ook best gemakkelijk, want met 1 klik kan je zo meteen je foto’s delen. Als je eerst even volgende pagina’s volgt (en ook online vriendjes met ons wordt), dan zetten we in elk bericht een juiste tag zodat je meteen op de hoogte bent van elke nieuwe post.

  Dit zijn de pagina’s die je best volgt:


  Nog opmerkingen, tips, suggesties?

  Bedankt dat je deze checklist ingevuld hebt en tot heel binnenkort!

  Sven

  Graag meer weten?

  Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

  Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

  Officieel adres: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene of ook Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

  Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

   

  >>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

  Ja, ik schrijf in

  * indicates required