fbpx
Menu

Bruiloft fotografie voor Ann-Sophie & Sam

Ann-Sophie & Sam hadden al lang trouwplannen. In hun zoektocht naar de ideale huwelijksfotograaf kwamen ze bij mij terecht met de vraag of ik hun bruiloft fotografie wilde verzorgen. Als ik hun dagplanning overliep en een persoonlijke ceremonie hoorde, was ik meteen verkocht.

bruiloft fotografie

Starten bij Anne-Sophie thuis

Bij mijn aankomst trof ik de meest relaxte bruid ooit: terwijl zus nog opgemaakt werd en zij haar beurt geduldig afwachtte, was ze met haar familie UNO aan het spelen. Stiekem wou ik eigenlijk meespelen, maar mijn taak was om de bruiloft fotografie vast te leggen.
Na de opmaak trok ze samen met mama naar haar intact gebleven slaapkamer om haar trouwjurk aan te doen. De emotie werd bij mama even te veel. In de mooie traphall werd ze opgewacht door haar ganse warme familie. Terwijl ze trap afkwam, keurde iedereen Ann-Sophie als de perfecte bruid.

realxte bruidopmaak bruidgetting ready

Trouwceremonie in feestzaal Renard

Met een limo die Sam als verrassing geboekt had, reed zij samen met papa naar Lochristi, feestzaal Renard. Ikzelf zou al iets vroeger vertrekken, zodat ik de aankomst zou kunnen vastleggen. Het adres was netjes ingegeven in mijn GPS. Hoewel het niet de eerste keer was dat ik in Renard moest zijn, kwam ik deze keer wel vanuit een heel andere kant. Toen mijn GPS-dame me vertelde dat de “bestemming bereikt” was, stond ik helaas niet aan de feestzaal. De stress borrelde op. Even internet raadplegen, nieuwe bestemming ingeven en gas geven. Gelukkig arriveerde ik enkele minuten later waar papa & bruid geduldig in de limo op me aan het wachten waren.

Sam stond glunderend te wachten op zijn bruid in de feestzaal. De emotie bereikte zijn top bij de intrede van Ann-Sophie en werd doorgezet tijdens de persoonlijke ceremonie o.l.v. xxx
Na de ceremonie werden eerst de familiefoto’s nog in de tuin gemaakt om nadien van een broodjeslunch met de suite te genieten.

huwelijksfotograafhuwelijksceremonieJA-woordbruid en bruidegomhuwelijksfotograaf

Bruiloft fotografie op locatie

Het weer was zeer wisselvallig die dag. We besloten om tijdens de buien in de feestzaal en de suite foto’s te maken afgewisseld door in de drassige tuin op momenten dat het even droog was. Met allerlei mooie plekjes is Renard een uitmuntende keuze als locatie voor de bruiloft fotografie locatiefoto’s.

bruiloftsfotografie

huwelijksfotograafhuwelijksfotograafjust marriedphotobombart weddinglove

Heel wat volk op het trouwfeest

Het feest werd voorafgegaan door een receptie met heel wat volk. Op het avondfeest sprak papa nog enkele lieve woorden toe, werd er heerlijk culinair genoten en de openingsdans werd live gezongen door de getuige. Nadien barstte het feest los, mede dankzij Discobar de Maxx.

wedding party

Ann-Sophie & Sam, het werd een geweldige dag. Ik ben zo blij dat ik de bruiloft fotografie voor jullie mocht vastleggen. Geniet nog lang na van deze mooie dag met jullie huwelijksalbum.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required